21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportNăstase: Putem să debarcăm Guvernul Boc mai repede dacă UDMR vine alături...

Năstase: Putem să debarcăm Guvernul Boc mai repede dacă UDMR vine alături de noi în toamnă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, duminică, în localitatea prahoveană Vălenii de Munte, că Guvernul Boc poate fi „debarcat” mai repede dacă UDMR se alătură celor din opoziţie şi a arătat că maghiarii se află într-o dilemă: câştigul şi presiunile pentru a rămâne la guvernare pe termen scurt sau angajarea alături de opoziţia unită pe termen lung, relatează Agerpres.

„În condiţiile în care 80% din populaţia României consideră că direcţia în care merge ţara, în contextul guvernării actuale, este o direcţie greşită, UDMR este unul dintre vagoanele unui tren care merge spre o prăpastie. Problema este dacă ei consideră că rămânerea în această guvernare până la următoarele alegeri merită riscul de a rămâne în afara guvernării după alegerile din 2012. (…) Deci, până la urmă e o chestiune pe care vor trebui să o decidă: un câştig pe termen scurt sau ieşirea de la guvernare pentru angajarea într-un proiect de construcţie a unei variante care să fie, până la urmă, benefică şi pentru pensionarii din comunitatea maghiară şi pentru locurile de muncă ce ar trebui create în zonele locuite de maghiari. Ei se află într-o dilemă: câştigul şi presiunile pentru a rămâne la guvernare pe termen scurt sau angajarea alături de opoziţia unită pe termen lung„,  a declarat Năstase.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a participat, duminică, la Vălenii de Munte, la deschiderea cursurilor Universităţii de Vară „Nicolae Iorga”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă