6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSport"Nastase e mai serios decat Geoana"

“Nastase e mai serios decat Geoana”

In timp ce la centru liderii PSD evita sa comenteze asaltul mediatic al lui Adrian Nastase si propunerea sa referitoare la negocierea unei guvernari cu PNL, din teritoriu au inceput sa se auda vocile sustinatorilor fostului premier.
Presedintele PSD Mures, Ovidiu Natea, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Adrian Nastase "este, totusi, un politician versat si serios, poate chiar mai serios decat Mircea Geoana". Natea a aratat ca vede posibila o revenire a lui Adrian Nastase in structurile de conducere ale PSD, "chiar pe scaunul cel mai inalt", insa accederea sa intr-o astfel de functie nu poate fi decisa decat de congresul partidului. "Nimeni nu poate, in afara de congres, sa-l ia si sa-l puna pe Nastase pe un scaun. El, deocamdata, nu e pe nici un scaun, dar asta nu inseamna ca nu poate fi vizibil mai aproape de PSD", a spus liderul filialei Mures a PSD.

Liderul judetean al PSD s-a aratat, insa, nemultumit de atitudinea adoptata de Adrian Nastase la diverse talk-show-uri, care ar face mai mult rau partidului. "Am sustinut ca acum este momentul in care toti din partidul acesta trebuie sa fim foarte uniti, nu pe scaune, functii sau altceva. In acest context au loc si Nastase, si Mitrea, si Oprescu, si altii, dar nu pe scaune. Pe scaune este o singura varianta: la congres", a incheiat Natea.

Tot ieri, deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicai a apreciat ca propunerea lansata de Nastase "poate fi considerata o solutie". Ea a apreciat ca solutia lansata de Adrian Nastase poate fi luata in calcul pentru ca a mai ramas un an din actualul mandat, iar Guvernul trebuie sa-si duca mandatul pana la capat. "Problemele trebuie negociate pentru ca sunt doua doctrine separate si apoi trebuie transpuse intr-un proiect comun, asumat de ambele parti", a spus deputatul sucevean.

Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă