10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportMugur Mihăescu s-a înscris în UNPR. Cum motivează decizia

Mugur Mihăescu s-a înscris în UNPR. Cum motivează decizia

Actorul Mugur Mihăescu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României, organizaţia de Bucureşti, anunţul fiind făcut sâmbătă într-o conferinţă de presă, informează Mediafax.

Valeriu Steriu a afirmat că Mihăescu ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei Bucureşti a UNPR.

Mugur Mihăescu a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că nu credea că va mai intra într-un partid politic, dar a fost convins de unii membri ai UNPR cu care este prieten.

“Nu am crezut niciodată că mă voi înscrie într-un partid. Am venit în acest partid pentru că am avut surpriza să aflu după doi-trei ani de prietenie cu anumiţi oameni ce oameni sunt aici mi-am zis că s-ar putea să mai fie o şansă să găsesc ceea ce îmi doresc. UNPR este un partid nou, care nu a avut timp să se altereze şi cred că putem să punem bazele unor proiecte comune care să aducă bani în ţară”, a declarat Mugur Mihăescu.

El a mai spus că invită şi persoane din mediul afaceri să se alăture acestui partid şi că vrea să lase ceva în urma lui indiferent dacă activează în mediul privat sau în cel politic.

Mihăescu a susţinut că îi place UNPR deoarece este “un partid mic şi bine organizat”.

Sâmbată, la Neptun a avut loc Conferinţa regională a UNPR.

Mugur Mihăescu a candidat ca independent la alegerile locale din 2012, iar anterior a făcut parte din Partidul Verde.

În februarie 2011, Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, însă în octombrie, acelaşi an, el a demisionat din această formaţiune, anunţând că doreşte să se implice în continuare în activitatea politică, însă în calitate de independent. La scrutinul local din 2012, Mihăescu a candidat ca independent pentru Primăria Sectorului 5.

Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...
Ultima oră
Pe aceeași temă