19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportMOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT. Ponta îşi va asuma conducerea Guvernului

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT. Ponta îşi va asuma conducerea Guvernului

„Aş vrea să spun că, în ciuda celui mai degradant moment din istoria României, în care un prim-ministru se agăţa de putere, după scene care mie îmi vor rămâne în inimă, uneori se mai face dreptate. Astăzi s-a făcut dreptate, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat moţiunea de cenzură, cred că am făcut un lucru bun pentru România. Începe drumul pentru reconstrucţia Românieie. USL este dispusă să-şi asume conducerea Guvernului”, a declarat Victor Ponta, iar Victor Ponta îşi va asuma conducerea Guvernului.

Citeşte şi Ungureanu intră în istorie cu cel mai scurt mandat de premier şi rămâne cu visul de preşedinte

„Eu mi-am făcut datoria, decizia va aparţine Parlamentului. Noi, ceea ce ţine de USL, am făcut. Avem schiţată o structură de guvern.  Suntem dispuşi să discutăm pentru o majoritate mai largă”, a punctat Victor Ponta.

Citeşte şi Boc: Grupul minorităţilor naţionale ne-a lucrat pe la spate

Rezultatul votului la moţiunea de cenzură a fost anunţat oficial în plenul Parlamentului, fiind exprimate 235 de voturi „pentru”, 9 „împotrivă” iar patru voturi fiind anulate, Guvernul Ungureanu fiind astfel demis.

Citeşte şi  Iliescu: Ar fi o greşeală ca Ponta să accepte funcţia de premier. Cei care îl împing din spate sunt necugetaţi. Vezi şi replica şefului PSD

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă