9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSportMircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Mircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că regretă demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, însă a recunoscut că are o problemă cu justiţia şi că nu ar mai fi putut candida din partea PDL.

“Doamna Monica Ridzi are o problemă cu justiţia. Noi am stabilit că cei care au astfel de probleme să nu candideze pentru Parlament (…) Eu v-am spus, ca coleg al dânsei, regret că şi-a dat demisia din partid”, a explicat Mircea Toader.

Citeşte şi:

Monica Iacob Ridzi şi-a dat DEMISIA din PDL

Întrebat cum comentează aprecierea făcută de fostul ministru al Tineretului şi Sportului la adresa PDL, şi anume că este un partid cu dublă măsură, Toader s-a arătat mai rezervat în declaraţii.

“Eu nu ştiu unde a declarat aşa ceva. Atunci când pleci dintr-un partid te gândeşti ce drum politic vei parcurge şi eu cred că s-a găndit şi a ajuns la concluzia că aşa e cel mai bine”, a adăugat Mircea Toader.

_ _ _ _

Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din PDL.

Mai exact, Ridzi şi-a înaintat, miercuri dimineaţă, demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat-liberal pentru că PDL a devenit “un partid al dublei măsuri”.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a declarat că va activa ca parlamentar independent până la finalul mandatului.

Demisia a fost înaintată de Monica Iacob Ridzi lui Vasile Blaga.

“La sfârştul acestei săptămâni voi face o conferinţă de presă la Petroşani pentru că doresc să anunţ colegiul şi locuitorii din colegiu care m-au ales motivele acestei demisii”, a declarat Monica Iocob Ridzi.

Ridzi a mai precizat că în acest moment PDL a devenit “un partid al dublei măsuri”, sugerând că în cazul său atitudinea partidului a fost dură, în timp ce în stiuaţii mai grave a dovedit toleranţă.

Ridzi le-a mulţumit colegilor care i-au rămas aproape.

Cele mai citite

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Rusia – Ucraina, ziua 707: Zelenski trimite o delegație pentru negocieri la granița cu Polonia

După zile de proteste ale fermierilor polonezi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski vrea acum să îi trimită pe prim-ministrul Denis Şmîhal şi pe alţi membri...

Germania ar putea intra în recesiune

PIB-ul Germaniei va creşte cu doar 0,2% în acest an, a declarat ministrul german de finanţe, Robert Habeck, potrivit zf.ro. Noile prognoze sunt mult mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă