19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportMircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Mircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că regretă demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, însă a recunoscut că are o problemă cu justiţia şi că nu ar mai fi putut candida din partea PDL.

„Doamna Monica Ridzi are o problemă cu justiţia. Noi am stabilit că cei care au astfel de probleme să nu candideze pentru Parlament (…) Eu v-am spus, ca coleg al dânsei, regret că şi-a dat demisia din partid”, a explicat Mircea Toader.

Citeşte şi:

Monica Iacob Ridzi şi-a dat DEMISIA din PDL

Întrebat cum comentează aprecierea făcută de fostul ministru al Tineretului şi Sportului la adresa PDL, şi anume că este un partid cu dublă măsură, Toader s-a arătat mai rezervat în declaraţii.

„Eu nu ştiu unde a declarat aşa ceva. Atunci când pleci dintr-un partid te gândeşti ce drum politic vei parcurge şi eu cred că s-a găndit şi a ajuns la concluzia că aşa e cel mai bine”, a adăugat Mircea Toader.

_ _ _ _

Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din PDL.

Mai exact, Ridzi şi-a înaintat, miercuri dimineaţă, demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat-liberal pentru că PDL a devenit „un partid al dublei măsuri”.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a declarat că va activa ca parlamentar independent până la finalul mandatului.

Demisia a fost înaintată de Monica Iacob Ridzi lui Vasile Blaga.

„La sfârştul acestei săptămâni voi face o conferinţă de presă la Petroşani pentru că doresc să anunţ colegiul şi locuitorii din colegiu care m-au ales motivele acestei demisii”, a declarat Monica Iocob Ridzi.

Ridzi a mai precizat că în acest moment PDL a devenit „un partid al dublei măsuri”, sugerând că în cazul său atitudinea partidului a fost dură, în timp ce în stiuaţii mai grave a dovedit toleranţă.

Ridzi le-a mulţumit colegilor care i-au rămas aproape.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă