31.8 C
București
joi, 5 septembrie 2024
AcasăSportMircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Mircea Toader REGRETĂ DEMISIA lui Ridzi din PDL

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că regretă demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, însă a recunoscut că are o problemă cu justiţia şi că nu ar mai fi putut candida din partea PDL.

„Doamna Monica Ridzi are o problemă cu justiţia. Noi am stabilit că cei care au astfel de probleme să nu candideze pentru Parlament (…) Eu v-am spus, ca coleg al dânsei, regret că şi-a dat demisia din partid”, a explicat Mircea Toader.

Citeşte şi:

Monica Iacob Ridzi şi-a dat DEMISIA din PDL

Întrebat cum comentează aprecierea făcută de fostul ministru al Tineretului şi Sportului la adresa PDL, şi anume că este un partid cu dublă măsură, Toader s-a arătat mai rezervat în declaraţii.

„Eu nu ştiu unde a declarat aşa ceva. Atunci când pleci dintr-un partid te gândeşti ce drum politic vei parcurge şi eu cred că s-a găndit şi a ajuns la concluzia că aşa e cel mai bine”, a adăugat Mircea Toader.

_ _ _ _

Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din PDL.

Mai exact, Ridzi şi-a înaintat, miercuri dimineaţă, demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat-liberal pentru că PDL a devenit „un partid al dublei măsuri”.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a declarat că va activa ca parlamentar independent până la finalul mandatului.

Demisia a fost înaintată de Monica Iacob Ridzi lui Vasile Blaga.

„La sfârştul acestei săptămâni voi face o conferinţă de presă la Petroşani pentru că doresc să anunţ colegiul şi locuitorii din colegiu care m-au ales motivele acestei demisii”, a declarat Monica Iocob Ridzi.

Ridzi a mai precizat că în acest moment PDL a devenit „un partid al dublei măsuri”, sugerând că în cazul său atitudinea partidului a fost dură, în timp ce în stiuaţii mai grave a dovedit toleranţă.

Ridzi le-a mulţumit colegilor care i-au rămas aproape.

Cele mai citite

Avertizări cod galben de la ANM: Averse în Galați și Tulcea și caniculă în mai multe regiuni ale țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineață noi avertizări cod galben pentru averse și caniculă pentru Galați, Tulcea și mai multe zone din...

SUA și Marea Britanie vor semna primul tratat internațional privind inteligența artificială

Primul tratat internațional obligatoriu din punct de vedere juridic privind inteligența artificială va fi dat spre semnare de către țările care l-au negociat, inclusiv...

Scene incredibile la spitalul din Sânnicolau Mare: Un șobolan a coborât din tavan

Un şobolan care şi-a făcut simţită prezenţa la Spitalul Orășenesc din Sânnicolau Mare. Acesta a coborât din tavanul de rigips, strecurându-se printr-o gură de...
Ultima oră
Pe aceeași temă