6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMircea Rednic pleacă de la Dinamo

Mircea Rednic pleacă de la Dinamo

Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

”Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare”, se mai arată în comunicat, noua conducere tehnică a echipei urmând să fie anunţată în perioada următoare.

Rednic afirmase joi, înaintea ultimului meci de campionat (0-0 cu FC Voluntari) că va rămâne la Dinamo, având ca obiectiv pentru sezonul următor calificarea echipei în play-off-ul Ligii I şi atacarea titlului de campioană.

“Nu ştiu cine sugerează că aş pleca, eu am fost clar de la început, eu rămân. Eu am venit să rămân, nu să plec. Am venit să construiesc o echipă. Am avut posibilitatea la aceste meciuri oficiale să-mi fac o imagine despre jucătorii pe care i-am adus în iarnă. Rezultatele cred că sunt mult mai bune decât ale echipei care era în momentul când am preluat-o eu. Şi cu buget mai mic. Din jucătorii care au venit, nouă rămân”, declarase Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Dinamo a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri şi un eşec), marcând doar într-unul din ultimele cinci meciuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă