26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportMircea Ionescu Quintus despre Adrian Năstase : i se va face dreptate...

Mircea Ionescu Quintus despre Adrian Năstase : i se va face dreptate mai repede decât cred unii

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit azi, la lansarea candidaţilor USL din Sectorul 1, despre „nedreptatea care i s-a făcut lui Adrian Năstase”, arătând că mai curând decât şi-ar închipui unii acestuia i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici, consemnează Mediafax.

„Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Næstase şi sunt sigur că mai curând decât şi-ar închipui unii i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici , ştergându-se această nedreaptă umbră care s-a aşezat peste cariera sa. Să mă ierte ceilalţi fruntaşi ai USL, nu mă refer la ei, că nu sunt încă în închisoare”, a spus Quintus.

El a avorbit şi despre George Becali, candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, spunând că acesta este „cel mai cinstit şi creştin”.

„Este datoria poporului român să trimită în Parlament pe cei mai ispravnici concetăţeni ai noştri”, a mai spus Quintus, care şi-a exprimat speranţa că va trăi măcar să vadă victoria USL din 9 decembrie.

„Aşa cum Dumnezeu m-a ajutat să trec prin foarte multe evenimente dramatice ale poporului român, sunt sigur că de data asta Dumnezeu îmi va mai îngădui să trăiesc măcar victoria aceasta din 9 decembie”, a adăugat Quintus.

Cele mai citite

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...

Mircea Geoană ia apărarea jurnaliștilor americani și celui român anchetați de Rusia

Libertatea de exprimare nu este doar un drept, ci şi o responsabilitate, afirmă Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale. El condamnă "cu toată fermitatea"...

Creșterile de taxe din Ucraina, esențiale pentru finanțarea apărării în fața invaziei ruse

Ministrul ucrainean de Finanțe, Sergii Marcenko, a declarat vineri că majorările fiscale discutate în Parlamentul de la Kiev sunt cruciale pentru sprijinirea eforturilor Ucrainei...
Ultima oră
Pe aceeași temă