21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportMihai Stănişoară, în urmă cu 6 luni: Guvernarea USL, beţivul satului. Despre...

Mihai Stănişoară, în urmă cu 6 luni: Guvernarea USL, beţivul satului. Despre Antonescu: Dictator, cel mai RIDICOL şi CARAGHIOS român

Deputatul Mihai Stănişoară a anunţat, miercuri, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Stănişoară şi-a argumentat decizia spunând că PNL este singurul partid de dreapta din România.

Însă, în urmă cu 6 luni, mai exact în luna octombrie a anului 2012, Mihai Stănişoară considera guvernarea USL drept beţivul satului şi pe Crin Antonescu drept un dictator.

Citeşte şi TRANSFER BOMBĂ. Mihai Stănişoară a DEMISIONAT din PDL şi s-a ÎNSCRIS în PNL: PDL reprezintă TRECUTUL şi PNL VIITORUL

„Mi se pare incredibil ca premier al unei ţări, să apari pe toate posturile, să te lauzi că ai cel mai performant Guvern, că măreşti salariile la toată lumea, că ai soluţii şi specialişti pentru toate problemele ţării şi apoi să vii să te plângi la televizor că alţii nu ţi-au lăsat bani pentru ultimele zile din an. Guvernarea USL se comportă ca beţivul satului care îşi bea toţi banii într-o seară la cârciumă, cu prietenii de pahar, iar noaptea când ajunge acasă îşi bate nevasta pe motiv că au rămas fără bani de mâncare (…)

Rezerva de 5 miliarde de euro lăsată de Guvernul PDL condus de dl. Mihai Răzvan Ungureanu a fost cheltuită iresponsabil, în mare parte pentru finanţarea clientelei USL (…) Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană nu ar fi susţinut România dacă bugetul ei ar fi fost fără acoperire”.

Citeşte şi Radu Berceanu, despre demisia din PDL a lui Stănişoară: S-a mai curăţat un gunoi

Atunci, Stănişoară le atrăgea atenţia inclusiv simpatizanţilor USL „ce dezastru va cădea peste România dacă USL va conduce ţara şi după alegerile din decembrie”: „La cât de iresponsabil cheltuie banii strânşi din taxele şi impozitele suportate de cetăţeni, ei vor consuma bugetul pe anul viitor în numai câteva luni, cheltuind totul doar pentru prosperitatea celor din PSD şi PNL”.

Mihai Stănişoară nu avea o părere foarte buna despre preşedintele PNL, Crin Antonescu, pe care îl considera un dictator, cel mai ridicol şi caraghios român.

Citeşte şi Antonescu, despre Stănişoară: Orice partid ar dori să-l aibă. O să cer BPC şi Delegaţiei Permanente să fie vicepreşedinte PNL

„Pe ultima sută de metri înainte de alegeri, înainte chiar de finalizarea listelor cu candidaţi, Crin Antonescu îşi elimină şi îşi şantajează adversarii puternici din PNL invocând motive puerile. Ca liberal şi ca om cu scaun la cap nu poţi să îţi dai acordul pentru acceptarea în partidul tău a unor persoane dubioase, care pătează imaginea formaţiunii de fiecare dată când deschid gura (…) Este stilul dictatorial al lui Antonescu de a-şi teroriza colegii de partid, speriat de prăbuşirea lui în sondaje şi de lipsa de încredere a electoratului în viziunea sa politică”, scria Stănişoară pe blogul personal în data de 18 octombrie 2012.

„Îi spun astfel preşedintelui PNL, foarte clar, că nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de instituţiile statului român după bunul său plac. Ştiu că este o veste tristă pentru domnul Antonescu dar trebuie să înţeleagă că a devenit cel mai ridicol şi caraghios politician român”, scria acelaşi Stănişoară în data de 30 octombrie 2012.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă