9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportMelescanu: PSD "ori intra in rahat, ori se face de rahat" din...

Melescanu: PSD “ori intra in rahat, ori se face de rahat” din cauza motiunii

Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, le-a vorbit astazi tinerilor liberali despre motiunea de cenzura a PSD si, profitand de atmosfera relaxata, a folosit un limbaj mai putin uzual pentru discursul public si a sustinut ca PSD "ori intra in rahat, ori se face de rahat" din cauza motiunii, transmite Realitatea TV.

Aflat la scoala de vara a Tineretului National Liberal, desfasurata la Constinesti, ministrul apararii le-a explicat tinerilor ca anuntul facut de PSD privind depunerea unei motiuni de cenzura a pus acest partid "intr-o situatie fara iesire" si ca, daca motiunea va trece de Parlament, "cartile de joc" vor fi in mana lui Traian Basescu.

In opinia sa, declansarea alegerilor anticipate ar fi o solutie mai buna in ipoteaza caderii Cabinetului Tariceanu II decat "babaiala" generata de formarea unui nou guvern.

"Situatia PSD e foarte dificila. Ori intra in rahat, ori se fac de rahat", a spus Melescanu, explicand ca, daca motiunea nu va trece, PSD va primi o lovitura, iar daca va trece, va oferi sefului statului posibilitatea de a numi pe cine vrea prim ministru.

In opinia lui Melescanu, costurile pentru PSD ar fi mai mici daca se opreste acum si nu depune motiune de cenzura.

Pe de alta parte, el considera ca nici PD nu ar trebui sa sustina motiunea intrucat ea se refera si la perioada in care au fost la guvernare democratii, ceea ce ar echivala cu un vot de blam pe care parlamentarii PD si l-ar da singuri.

Totusi, Melescanu a spus ca motiunea este si "un lucru foarte bun pentru ca permite Guvernului sa vina in fata Parlamentului sa dea niste informatii si raspunsuri care sunt mai pertinente decat ceea ce apare in presa sau in alta parte".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă