15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMeci de fotbal cu final tragic: Peste 170 de persoane au murit

Meci de fotbal cu final tragic: Peste 170 de persoane au murit

Un meci de fotbal a avut un deznodământ tragic, sâmbătă, în Indonezia, unde peste 170 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv doi poliţişti.

Spiritele s-au încins spre finalul meciului, când echipa Persebaya Surabaya a înscris golul câştigător în partida cu echipa rivală Arema FC de pe stadionul Kanjuruhan din oraşul Malang.

Scorul de 3 – 2 i-a enervat pe suporterii echipei învinse, care au intrat, la finalul partidei, pe terenul de fotbal. Aceştia au început să se lovească între ei şi să atace susţinătorii celeilalte echipe.

În debandada creată, zeci de persoane au fost călcate în picioare, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene. Manifestanţii au incendiat chiar şi o maşină de poliţie.

Numărul morţilor a crescut la peste 170, scrie presa indoneziană citată de agenţia Associated Press. 

Autoritățile indoneziene au mai transmis și că pe stadion au fost prezenți mai mulți spectatori decât capacitatea arenei.

YouTube video
Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă