16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Marea greşeală făcută de Simona Halep în finala Australian Open

La 4-3 şi serviciul pentru Simona în setul decisiv, Wozniacki a cerut un timeout medical pentru probleme la genunchiul drept, iar cehoaica îi reproşează Simonei că nu a reuşit, în pauza de câteva minute, să rămână conectată la ritmul meciului: „Simona trebuia să se mişte mai mult pe teren când Wozniacki a luat pauză medicală. Trebuia să facă nişte mişcări care să o ţină în ritm, dar ea a stat timp de 5-6 minute şi n-a făcut nicio mişcare. Poate nu avea energia necesară, dar tot trebuia să se mişte, pentru că, aşa, şi-a pierdut complet ritmul!”, a spus Navratilova, pentru Eurosport.

Într-o analiză a meciului, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie a decretat că victoria lui Wozniacki a venit meritat, daneza primind laude pentru modul în care a jucat punctele importante ale finalei: „Halep a fost mai agresivă şi a avut mai multe puncte câştigătoare, dar jucătoarea care şi-a păstrat calmul a câştigat. Wozniacki a meritat să câştige pentru că a fost mai bună în punctele decisive”, a mai declarat Navratilova.

Recunoscută pentru părerile sincere, Navratilova a fost cea care i-a luat apărarea Simonei în conflictul cu Adidas: „E ridicol! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Adidas, dar un bărbat nu ar fi păţit niciodată asta. Sunt sigură că Simona va găsi un sponsor, dar faptul că nu are deja unul e de neînţeles şi incredibil pentru mine! Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-şi va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă şi blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate!”, spunea cehoaica, înaintea ultimului act de la Melbourne.

Ultima oră
Pe aceeași temă