27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportMacovei: Trebuie să fim treji, să protestăm, să luptăm, să nu criticăm...

Macovei: Trebuie să fim treji, să protestăm, să luptăm, să nu criticăm din canapele

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a spus, joi seară, la mitingul anti-USL că rămânii trebuie să fie treji, să se adune, să protesteze, să lupte, să iasă în stradă dacă vor ca peste noapte să se trezească tot în democraţie, potrivit Mediafax.

 

“Noi trebuie să fim treji, să venim, să ne adunăm, să protestăm, să luptăm. Am venit să-mi apăr ţara pentru că mi-e frică, din 3 iulie mi-e frică încontinuu de dictatură, de statul capturat”, a spus Macovei, manifestanţii strigând “Nu ne este frică!”.

“Nu ne este frică dacă ieşim în stradă, dacă vorbim şi dacă protestăm în fiecare clipă. (…) Să nu fim inerţi şi să stăm la televiziuni şi să criticăm din canapea dacă vrem peste noapte să ne trezim tot în democraţie”, a mai spus Macovei.

Ea a susţinut că “instituţiile sunt desfiinţate, Constituţia este călcată în picioare, instituţiile sunt schimbate pentru interesul lui Voiculescu, pentru interesul lui Ponta”.

“Ponta şi-a luat Monitorul Oficial pentru a-l apăra pe Voiculescu, care e inculpat penal, care e informator al Securităţii, care e în spatele acestei lovituri de stat sau în frunte, cu steagul în faţă”, a mai spus Macovei.

“Ponta e un hoţ şi un mincinos. Şi nu are onoare. Rânjeşte la televiziuni când îl întreabă cum a furat în teza de doctorat şi spune că e ceva politic. (…) A spus că Guvernul lui va fi cel mai cinstit guvern. A minţit”, a susţinut Monica Macovei, manifestanţii strigând “Hoţii!”.

Cele mai citite

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe. HARTA

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis atenţionări Cod galben de viituri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, pentru râuri...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă