5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSportMacovei: Antonescu şi Ponta sunt profund nocivi

Macovei: Antonescu şi Ponta sunt profund nocivi

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, miercuri, pe blogul personal, că liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, sunt ”profund nocivi” şi cariera lor politică trebuie să se încheie.

”Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, a scris Macovei pe blog.

Europarlamentarul a susţinut că USL au încercat ”o lovitură de stat” în vara lui 2012, dar şi o subordonare a instituţiilor independente ale statului. Totodată, Macovei a menţionat că USL a ”vrut să distrugă Curtea Constituţională şi DNA”.

Citeşte şi: Macovei: Cea mai bună garanţie pentru statul de drept şi independenţa Justiţiei este plecarea lui Ponta

”Antonescu, Ponta şi USL ne sufocă cu biruri încercând să-şi mascheze incompetenţa şi dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri şi s-au jucat cu soarta salariaţilor, la Oltchim şi CFR Marfă. Antonescu, Ponta şi USL vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament. Pentru Antonescu, Ponta şi USL, legea este obligatorie doar pentru românii de rând, nu şi pentru ei”, a mai scris europarlamentarul.

”Opoziţia la USL este singura alternativă sănătoasă politic şi morală, atât pentru ţară, cât şi pentru partidele de dreapta, care au obligaţia găsirii celui mai bun candidat pentru alegerile prezidenţiale”, a conchis Macovei.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă