25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportLUPTA pentru Bucureşti. Ion Ţiriac, luat în calcul de PDL la primăria...

LUPTA pentru Bucureşti. Ion Ţiriac, luat în calcul de PDL la primăria Capitalei

UPDATE Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca omul de afaceri ar fi refuzat oferta PDL in cursul zilei de vineri invocand varsta (73 de ani). In aceste conditii, Prigoana ar ramane singura optiune a PDL.

PDL Bucureşti a luat în calcul în aceste zile varianta ca omul de afaceri Ion Ţiriac să candideze la Primăria Capitalei, au declarat mai multe surse din partid pentru HotNews.ro. Alte surse spun, totuşi, că, în urma şedinţei de vineri de la PDL Bucureşti, a rezultat că Silviu Prigoană, susţinut de Elena Udrea, rămâne mai departe opţiunea numărul unu. O decizie oficială nu a fost anunţată public. Liderul PDL Ioan Oltean, a declarat, miercuri, că viitorul candidat la primăria Capitalei va fi „o personalitate care va face o figură foarte frumoasă în campanie”.

Omul de afaceri n-a putut fi contactat pentru a comenta informaţia privind o eventuală candidatură la primăria Capitalei din partea PDL.

Ţiriac (73 de ani) este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 1,1 – 1, 2 miliarde de euro. Fostul mare tenismen, care a câştigat în 1970 împreună cu Ilie Năstase turneul de la Roland Garros, face afaceri în domeniul bancar, auto şi cel al transporturilor. Între 1998 – 2004 a deţinut funcţia de preşedinte al Comitetului Olimplic Român. Ţiriac nu a mai fost implicat în politică.

 

Citeşte mai mult pe HotNews.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă