23.8 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportLudovic Orban: Iliescu şi Năstase au inventat DNA şi au folosit-o ca...

Ludovic Orban: Iliescu şi Năstase au inventat DNA şi au folosit-o ca armă politică

VENDETA. Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că el nu va susţine niciodată un candidat al PSD, pentru că nu este “stângaci”, nu ştie să facă nimic cu mâna stângă şi a susţinut că Ion Iliescu şi Adrian Năstase au inventat DNA, instituţie pe care au folosit-o ca pe o armă politică, potrivit Mediafax.

“În ce mă priveşte, vă garantez că oricând veţi avea nevoie de mine voi fi alături de orice candidat de primar liberal, şi nu spun degeaba liberal. Să nu mă chemaţi să sprijin candidaţi ai PSD. În schimb, voi veni să sprijin orice candidat al Partidului Naţional Liberal. Şi acum am să vă spun de ce. Aţi văzut că la Delegaţia Permanentă a PNL am fost singurul care a votat împotriva Uniunii, cum a zis domnul Ţuţuianu, domnul senator, Uniunea Social Democrată -probabil ei aşa spun când nu sunt alături de noi. Eu îi spun Uniunea Liberală, pentru că eu nu sunt stângaci, nu ştiu să fac nimic cu stânga, nu ştiu nici măcar cruce să-mi fac cu stânga şi cred că este o blasfemie să-ţi faci cruce cu stânga”, a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că în niciun caz nu voi fi acela care să nu respecte deciziile pe care în mod contractual liberalii le-au încheiat prin contract politic cu PSD şi PC.

“Dar trebuie să vă spun câteva lucruri: nu am intrat în politică pentru a ajunge cu orice preţ la putere. N-am intrat nici să mă îmbogăţesc, n-am intrat nici pentru fală, n-am intrat nici ca să scap de frustrări sau de complexe, n-am intrat nici ca să-mi găsesc un loc de muncă. Am intrat pentru că eu cred cu adevărat în nişte valori, în nişte principii, cred în dreptul fiecărui individ de a avea o şansă în viaţă, să trăiască demn, să-şi realizeze obiectivele, să poată cu adevărat să trăiască ca o făptură a lui Dumnezeu, fără să fie ameninţat, fără să fie şantajat, fără să fie călcat în picioare, fără să-i fie puse la îndoială drepturile fundamentale şi mai ales libertatea fiecăruia dintre noi”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a adăugat că nu Traian Băsescu si “camarila portocalie” au inventat “sistemul nenorocit de astăzi din România”.

“Nu Traian Băsescu a inventat DNA. DNA se numea PNA şi a fost inventat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase şi transformat într-o armă politică împotriva opozanţilor. Este adevărat că Adrian Năstase şi cu Ion Iliescu l-au folosit mai mult împotriva opozanţilor din propriul partid, în timp ce Traian Băsescu îl foloseşte împotriva tuturor celor care i se opun. Nu Partidul Democrat a inventat portocalele electorale. Aduceţi-vă bine aminte, dragii mei, cum trebuia să fugărim autocarele cu votanţi la alegerile locale din 2004 şi 2005. Nu Traian Băsescu şi Partidul Democrat sunt cei care au inventat mita electorală. În 2004, îmi amintesc că prin Dâmboviţa se goliseră bălţile şi iazurile când trebuia să se dea peşte la alegători”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, la Târgovişte, la Conferinţa PNL Dâmboviţa, la care a fost ales noul preşedinte al organizaţiei, respectiv Gabriel Grozavu.

Cele mai citite

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă