19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportSimona Halep se opește în sferturi la Eastbourne

Simona Halep se opește în sferturi la Eastbourne

Sportiva noastră rămâne, totuși, în competiția de dublu, unde va juca în semifinale, alături de Raluca Olaru. Cuplul român va da piept cu Kirsten Flipkens (Belgia, 33 de ani, 26 WTA la dublu) și Bethanie Mattek-Sands (SUA, 34 de ani, 100 WTA la dublu).

Pentru prezența în sferturile de finală, Simona Halep va primi un cec de 23.455 de dolari şi 100 de puncte WTA.

UPDATE: Final de meci pe iarba de la Eastbourne. Simona Halep pierde și al doilea set, cu 6-3, iar Kerber merge mai departe în semifinale.

UPDATE: Simona Halep a început meciul slab, dar a echilibrat pe final. Insuficient însă. Angelique Kerber câștigă primul set cu 6-4.

UPDATE: Meciul începe la ora 15.05, din cauză că partida care se joacă mai devreme a intrat în decisiv.

Kerber este o specialistă pe iarbă. De la Eastbourne 2018, nemțoaica are 15 victorii și nicio înfrângere în meciurile disputate la turneele jucate pe iarbă, totul culminând cu titlul obținut la Wimbledon. În comparație, Halep (locul 7 WTA) are un palmares mai slab pe această suprafață, acolo unde, în fața jucătoarelor din Top 10, are o victorie și 4 înfrângeri.

La meciurile directe, Halep o conduce pe Kerber cu 6-4, iar prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în urmă cu 10 ani. Interesant este că toate cele 4 victorii ale lui Kerber în fața Simonei au avut loc în 2016 (la Fed Cup, la Wimbledon, la Montreal și la Cincinnati), iar o singură dată a învins-o în 3 seturi. În schimb, Halep a avut nevoie de 3 seturi în 5 dintre cele 6 meciuri pe care le-a câștigat cu jucătoarea de origine germană.

Meciul poate fi urmărit AICI:

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă