FOTO Octavian Ursescu

FOTO VIDEO. CS U Craiova a câștigat Cupa României

Echipa susținută de Lia Olguța Vasilescu a învins formația susținută de Primăria Sibiu, condusă mulți ani de Klaus Iohannis.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2018 - 07:24

UPDATE. Scor final Craiova – Hermannstadt 2 – 0.

Foto: Octavian UrsescuFoto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian UrsescuFoto: Octavian Ursescu

 UPDATE: În minutul 58, Mitriță urcă scorul la 2 – 0 pentru Craiova.

Foto: Octavian Ursescu 

UPDATE: După prima repriză, CS Universitatea Craiova o conduce pe Hermannstadt cu 1 la 0.

 

UPDATE: După o jumătate de oră de joc, CS Universitatea Craiova a deschis scorul, prin Gustavo.

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu 

 

Coregrafii impresionante ale suporterilor, la Finala Cupei 

 

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

 

Echipele de start la Finala CupeiȘ Craiova - Hermannstadt

 

AFC Hermannstadt: Căbuz – Coman, Crişan, Stoica, Tătar – Dîlbea, Boboc – Hergheligiu, Rusu, Petrescu – Blănaru. Antrenor Alexandru Pelici;

CSU Craiova: Mitrovici – Popa, Kelici, Ferreira – Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă. Antrenor Devis Mangia.

 

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

UPDATE: Fanii craioveni și cei ai sibienilor au început să-și ocupe locurile în tribunele Stadionului Național “Lia Manoliu” (Național Arena), unde se va disputa Finala Cupei României.

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Foto: Octavian Ursescu

Casele de pariuri o dau favorite pe CSU Craiova în finală, cu o cotă de 1,48 la victorie, față de 8, pentru Hermannstadt.

Înaintea meciului dintre Craiova și Hermannstadt, tot pe Național Arena, Finala Cupei României la junior. Dinamo București s-a impus în fața FCSB, după lovituri de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1 – 1. Conform regulamentului, s-a trecut direct la executarea loviturilor de la 11 metri, iar Dinamo s-a impus cu 10 la 9.

Juniorii echipei din Ștefan cel Mare sunt atrenați de fostul jucător al Stelei București, Laurențiu Diniță.

Dinamo are șansa, weekend-ul următor, să realizeze Eventul, dacă va câștiga și Campionatul

CS Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt luptă, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională pentru câştigarea Cupei României. CS Universitatea Craiova se află în faţa celui de-al şaptelea trofeu, iar FC Hermannstadt luptă pentru un prim titlu.

La 10 noiembrie 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a considerat drept întemeiată solicitarea grupării CSU Craiova, înfiinţată în 2013, prin care cerea să i se recunoască rezultatele obţinute de Universitatea Craiova din 1948 şi până în anul 1991.

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a apreciat că CSU Craiova trebuie să fie înscrisă pe pagina web a instituţiei cu rezultatele obţinute până în 1991.

AFC Hermannstadt a devenit prima echipă de eşalon inferior care ajunge în finala Cupei României după o pauză de 36 de ani. În 1982, FC Baia Mare era învinsă de Dinamo cu 3-2. Între timp, AFC Hermannstadt a obţinut accederea în Liga I.

În semifinale, CSU Craiova a eliminat FC Botoşani, iar FC Hermannstadt a trecut de Gaz Metan Mediaş.

Ambasadorii din acest an ai finalei Cupei României sunt Viorel Hizo, din partea celor de la AFC Hermannstadt, şi Gheorghe Craioveanu, ca reprezentant al Clubului Sportiv U Craiova.

Cei doi vor prezenta publicului de pe Arena Naţională trofeul Cupei înaintea startului meciului.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991.

Gheorghe Craioveanu a evoluat între 1991 şi 1995 la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat în 129 de partide şi a marcat de 61 de ori. Craioveanu a câştigat de două ori titlul de golgheter al Ligii 1, în 1994 şi 1995, şi a cucerit trofeul Cupei României în 1993.

Arbitrul Marcel Bîrsan va conduce la centru finala Cupei României, Hermannstadt – CSU Craiova. Bîrsan va fi ajutat de asistenţii Adrian Radu Ghinguleac şi Ciprian Florin Danş

Arbitru de rezervă va fi Cătălin Popa, iar observatori George Ionescu şi Octavian Goga.

 

Comentarii