21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportLiderul PNL Arad spune că Falcă va impune 2 miniştri, la Transporturi...

Liderul PNL Arad spune că Falcă va impune 2 miniştri, la Transporturi şi Muncă

Preşedintele PNL Arad, Ionel Ciupe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că primarul Gheorghe Falcă „este un membru activ al planului prezidenţial şi o să-i impună pe Boghicevici şi Pistru”, transmite Mediafax.

Ciupe a spus că deputatul PDL Claudia Boghicevici ar urma să fie numit ministru al Muncii, în timp ce Eusebiu Pistru va fi numit la Ministerul Transporturilor, unde este acum secretar de stat.

Conform liderului PNL Arad, Emil Boc va sacrifica „trei miniştri din zona tehnocraţilor, precum Vlădescu, pentru a apropia PDL de gestionarea fondurilor”.

„Remanierea este doar un joc de culise. Vor pleca miniştri care nu sunt din partid, dar şi doi din PDL, precum Funeriu, de la care aşteptările românilor erau foarte mari, şi Berceanu, care a facut o mare greşeală, că a supărat-o pe Udrea”, a declarat Ciupe, care a mai spus că niciunul din cei doi arădeni „nu are stofă de ministru” şi că le-ar da nota trei pe o scară de la unu la zece.

Preşedintele PNL Arad se declară convins că din actualul Guvern nu va pleca şi Elena Udrea.

„Sunt sigur că nu va fi remaniat şi cel mai valoros ministru al României în viziunea PDL, care este Udrea. Cu orice remaniere anunţată, cu noul guvern, PDL se va compromite total. Primul remaniat trebuia să fie Emil Boc”, a spus Ciupe.

Primarul arădean Gheorghe Falcă, care este prim-vicepreşedinte al PDL Arad şi secretar executiv în Biroul Permanent Naţional al PDL, cu dosare la DNA, este considerat un apropiat al lui Traian Băsescu, care este naşul său de cununie. Totodată, se consideră că Falcă are influenţe în partid pentru că, dintre organizaţiile partidului, cea de la Arad a obţinut cele mai bune rezultate la alegerile din ultimii ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă