21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportLiderul PDL Iaşi, despre Stănişoară: Nu ştiu ce trădători sunt mai răi...

Liderul PDL Iaşi, despre Stănişoară: Nu ştiu ce trădători sunt mai răi – cei ce pleacă sau cei ce rămân

Deputatul PDL Petru Movilă, lider al PDL Iaşi, spune, referindu-se la trecerea democrat-liberalului Mihai Stănişoară la PNL, că nu ştie „care trădători sunt mai răi – cei care pleacă sau cei care rămân în partid”, scrie Mediafax.

Movilă a declarat, miercuri, că nu au existat informaţii privind plecarea la PNL a prim-vicepreşedintelui PDL şi că acesta nu a mai trecut prin Parlament în ultimele zile.

„În ultima săptămână domnul Stănişoară nici n-a trecut pe la Parlament. S-a spus că era bolnav, dar el şi-a pregătit probabil atent plecarea la PNL. Nu ştiu care trădători sunt mai răi – cei care pleacă din PDL sau cei care rămân în partid”, a afirmat Petru Movilă.

Deputatul Petru Movilă, care îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL, nu crede că trecerea lui Stănişoară la PNL va afecta şansele lui Blaga la Convenţia naţională din 23 martie.

Citeşte şi TRANSFER BOMBĂ. Mihai Stănişoară a DEMISIONAT din PDL şi s-a ÎNSCRIS în PNL: PDL reprezintă TRECUTUL şi PNL VIITORUL

Deputatul Mihai Stănişoară a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în PNL, spunând că acest partid este singurul care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.

„Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor”, a spus Stănişoară.

El a susţinut că a luat hotărârea de a intra în PNL „după o chibzuinţă intensă” şi că „singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL”.

„Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant”, a adăugat Stănişoară.

Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el „PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă