7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportLiderul PDL Hunedoara va candida la Primăria Deva din partea Uniunii Social...

Liderul PDL Hunedoara va candida la Primăria Deva din partea Uniunii Social Populare

Preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă la Deva, că va fi candidatul Uniunii Social Populare (PDL-UNPR-PNŢCD) la Primăria Deva, în timp ce actualul primar Mircia Muntean (UNPR) va candida pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.

Copreşedinţii USP Hunedoara, alianţă formată din PDL, UNPR şi PNŢCD, au anunţat că preşedintele PDL Hunedoara va candida pentru funcţia de primar al Devei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Îl am alături de mine pe Mircia Muntean (primarul Devei – n.r.), care mi-a predat ştafeta proiectelor începute de el pentru deveni. El candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, împreună formăm o echipă şi construim împreună cel mai ambiţios proiect politic – acela de a reda judeţul Hunedoara hunedorenilor. Nu sunt o vedetă de carton, nu sunt un exponent al cercurilor de interese financiare care, din păcate, au parazitat de mult prea multe ori administraţia hunedoreană. Am construit sisteme, le-am făcut să funcţioneze. Asta am făcut toată viaţa mea. În cei 16 ani, Mircia Muntean a modernizat Deva. Împreună sunt convins că putem trece la nivelul următor, să facem din Deva un oraş de cinci stele”, a declarat liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Potrivit acestuia, un oraş de cinci stele înseamnă un salt calitativ în viaţa oamenilor.

“Infrastructura, serviciile, curăţenia oraşului, siguranţa cetăţenilor şi, nu în ultimul rând, viaţa culturală trebuie duse la standardele următioare. S-au făcut progrese mari pe aceste linii în ultimul timp, dar eu cred că mai este mult de făcut, în special în buna organizare a serviciilor şi eficientizarea cheltuirii banului public. Promit că voi fi un campion al eficienţei cheltuirii banului public”, a spus candidatul la Primăria Deva din partea USP.

Actualul primar al Devei, Mircia Muntean (UNPR), a spus că îl va susţine pe Dorin Gligor la Primărie şi că acesta este omul potrivit pentru funcţie.

“Am promis devenilor că voi lăsa în locul meu un om tânăr, un om puternic, un om cu experienţă, un om care a trecut prin toate furcile caudine ale birocraţiei, care a ştiut ce înseamnă şi apa şi canalul, şi prefectura şi partidul şi colegii. Şi care a înţeles mai bine ca oricare altul că este omul potrivit pentru a se lupta pentru această funcţie. Dorin Gligor vine de pe o altă platformă, pleacă cu o altă forţă. El nu este omul care să se ascundă în spatele unei camere de luat vederi”, a declarat Mircia Muntean.

Tot duminică, USP a lansat candidatul pentru Primăria Simeria, fiind vorba despre fostul şef al Poliţiei Feroviare din judeţul Hunedoara Vasile Hriţac.

Organizaţiile judeţene din Hunedoara ale Partidului Democrat Liberal, Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi PNŢCD au semnat, în 29 martie, protocolul de înfiinţare a Uniunii Social Populare (USP), alianţă constituită în judeţ pentru perioada alegerilor locale.

Cele mai citite

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj! Decizia luată de fotbalistul francez

Tribunalul antidoping italian l-a suspendat pentru o perioadă de patru ani pe mijlocaşul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron în august 2023. Jucătorul...

Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor

Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă