7.3 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSportLiderul PDL Argeş a demisionat din partid

Liderul PDL Argeş a demisionat din partid

Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat, luni, că a demisionat din partid şi a motivat prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL “au uitat că există judeţul Argeş”, transmite Mediafax.

“Mi-am dat demisia din PDL pentru că domnul Blaga şi conducerea PDL au uitat că există judeţul Argeş şi am ţinut să le aduc aminte”, a precizat Mircea Andrei.

El a spus că, înainte de a-şi da demisia din PDL, a condus şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei PDL Argeş, care a decis excluderea a 22 de primari din partid, pemotiv că aceştia şi-au dat demisia din funcţiile politice şi nu mai vor să activeze politic.

Citeşte şi Argeş: 22 de primari PDL pleacă din partid şi se înscriu în Mişcarea Populară

“22 de primari au fost excluşi de Consiliul de Coordonare al Organziaţiei PDL Argeş, pentru că au declarat că nu mai vor să activeze politic şi şi-au dat demisia din funcţiile politice. După această chestiune, au fost excluşi din partid. Trebuia ţinută şedinţa Consiliului de Coordonare de cineva şi eu am ţinut-o, iar apoi mi-am depus demisia”, a precizat Mircea Andrei.

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.

De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Cele mai citite

Ploile extreme avariază casele din Amazonia din Peru

Videoclipul aerian din Amazonia, din Peru, a surprins amploarea devastării în regiunea Madre de Dios, după ce ploile extreme au transformat străzile în râuri...

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă