18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportLavinia Sandru ataca pe tema Stolojan-ALRO-RAFO

Lavinia Sandru ataca pe tema Stolojan-ALRO-RAFO

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a anuntat, ieri, ca va inainta doua adrese oficiale catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina. Ea a anuntat ca se va adresa si sefului statului, in temeiul Legii 544/ 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, solicitandu-i “stenogramele/minutele” intalnirilor avute de Stolojan cu reprezentantii ALRO si RAFO. “Traian Basescu, in calitate de sef direct al lui Stolojan, a girat toate actiunile acestuia”, a concluzionat vicepresedintele PIN. “Stolojan nu a fost in stare niciodata sa dea lamuriri despre relatia pe care o avea cu Marin Anton de la RAFO, relatie despre care stiau foarte bine cei de la PSD Bacau si mai ales Viorel Hrebenciuc. Poate ne lamureste Traian Basescu de ce nu se mai vorbeste nimic despre acel santaj pe care il pregatea PSD-ul domnului Stolojan si pentru care acesta a fost nevoit sa se retraga de la prezidentiale”, a spus Lavinia Sandru.
In replica, Stolojan a sustinut ca declaratiile Laviniei Sandru reprezinta doar “fantezii de duminica” si “un obicei” al acesteia de a iesi in evidenta. “Sunt doar fantezii de duminica. Aceasta doamna are obiceiul de a se pune in evidenta, duminica, cu fel de fel de declaratii. Acesta este obiceiul acestei doamne de a se vorbi despre dansa, iar eu nu doresc sa intru in acest joc al dansei”, a afirmat Theodor Stolojan.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă