19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportLACRIMILE LUI PLĂCINTĂ: Paleologu dezvăluie culisele episodului din Parlament

LACRIMILE LUI PLĂCINTĂ: Paleologu dezvăluie culisele episodului din Parlament

Sorina Plăcintă a izbucnit în plâns, vineri, în plen în timpul unei discuţii cu Elena Udrea Theodor Paleologu a observat imediat că jurnaliştii remarcaseră scena şi a vrut să dreagă lucrile. El a povestit la  culisele acestui episod, citat de Realitatea.net.

„Mi-a atras atenţia cineva care se uita la televizor că plânge doamna Plăcintă şi am procedat aşa cum trebuie să procedeze un gentleman. Ce vreţi? Să se vadă rimelul curs, plânsete şi telenovele? Nu e cazul. S-a nimerit să fiu foarte aproape şi m-am pus în faţă. Colegi de-ai dumneavoastră spuneau că sunt în cadru. Da, sunt în cadru, cu atât mai bine, uitaţi-vă la mine. A putut fi admirat şi spatele meu”, a spus Paleologu.

Citeşte şi VIDEO. LACRIMI ÎN ZIUA MOŢIUNII. Senatoarea Sorina Plăcintă plânge în faţa Elenei Udrea. Votez moţiunea de cenzură!

Întrebat de ce era supărată Sorin Plăcintă, Paleologu a răspuns: „Nu ştiu că nu am tras cu urechea. Am vorbit şi eu puţin cu doamna Plăcintă, cu vreo 10 minute înainte. Am văzut eu că e cam supărată. Mi-a spus că are de gând să voteze moţiunea. Am crezut că este o glumă”.

Citeşte şi SORINA PLĂCINTĂ NU A VOTAT! Liderii USL: Sorina Plăcintă a fost ameninţată de Udrea şi încuiată într-un birou pentru a NU VOTA moţiunea de cenzură

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă