19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportLa nivelul fiecărui ghişeu este amplasat un dispozitiv cu patru taste: “Excelent”,...

La nivelul fiecărui ghişeu este amplasat un dispozitiv cu patru taste: “Excelent”, „Bine”, „Satisfăcător” şi “Nesatisfăcător”.

Contribuabilii au posibilitatea exprimării aprecierii faţă de calitatea serviciului prestat de către funcţionarii publici din cadrul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa prin acordarea unui calificativ. Astfel, la nivelul fiecărui ghişeu este amplasat un dispozitiv cu patru taste, fiecăreia fiin-du-i atribuit unul din următoarele calificative: “Excelent”, „Bine”, „Satisfăcător” şi “Nesatisfăcător”.

Fiecare cetăţean care intră în legătură directă cu funcţionarul public de la ghişeu îşi poate exprima gradul de satisfacţie cu privire la calitatea serviciului prestat prin simpla apăsare a uneia dintre taste.

Odată butonul apăsat, datele sunt transmise unei staţii centrale care înregistrează ora, mesajul şi locul de unde acesta a fost transmis.

Sistemul furnizează date privind numele complet al fiecărui operator şi gradul de evaluare al serviciilor oferite, aceste elemente reflectând randamentul funcţionarului pe anumite perioade de timp.

Rapoartele lunare privind percepţia contribuabililor asupra calităţii serviciilor instituţiei prestate de funcţionarii publici de la ghişee, dar şi de fiecare agenţie fiscală în parte sunt analizate de managementul instituţiei.

CONSECINȚE

Activitate

În baza rezultatelor obţinute, managementul instituţiei evaluează atât resursa umană, cât şi calitatea serviciului prestat, urmărindu-se astfel creşterea gradului de satisfacţie a contribuabililor.

Contribuabilii vor evalua activitatea funcționarilor

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă