30.9 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportFotbalJude Bellingham, "distrus" de presa internațională după partida cu Slovenia

Jude Bellingham, “distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc “plictisitor” în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat dur parcursul naționalei de până acum la EURO.

Un joc nou, aceeași “mizerie” veche. Acesta este cel mai bun rezumat al remizei fără goluri dintre Anglia și Slovenia, a treia și ultimul spectacol insipid în Grupa C, pe care au reușit cumva să o termine pe primul loc, scrie Goal.com.

Gareth Southgate a făcut o singură schimbare în echipa sa de start, iar echipa sa a oferit probabil cea mai slabă performanță, amenințând cu greu Slovenia, care a sărbătorit sălbatic calificarea pentru prima dată în fazele eliminatorii ale unui turneu major.

Jude Bellingham a primit nota 3 din 10 din partea englezilor: “Pasele au fost neglijente și i-a lipsit scânteia. O umbră a prestației sale impunătoare din debutul turneului”, transmite sursa citată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Ciucă îl contrează pe Ciolacu: Data alegerilor prezidențiale este o decizie politică

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri despre ultimatumul dat de premierul Ciolacu ministrului Predoiu, de a pregăti hotărârea de guvern pentru stabilirea datei...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă