12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportJohannis: Croitoru a fost pur si simplu o alegere proasta, pe care...

Johannis: Croitoru a fost pur si simplu o alegere proasta, pe care Basescu trebuie sa si-o asume

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat ca este un politician independent, care este sustinut de o majoritate parlamentara, confirmand ca este receptiv la o eventuala cerere de intalnire din partea Administratiei Prezidentiale.

"Este dreptul constitutional al presedintelui sa numeasca pe cine doreste, dar in aceeasi masura trebuie sa-si insuseasca si rezultatul. Rezultatul de ieri (cand Cabinetul Croitoru a fost respins in Parlament – n. red.) i se datoreaza. A fost pur si simplu o alegere proasta", a declarat Klaus Johannis.

Klaus Johannis a declarat ca nu mai vorbit cu seful statului si nici nu a fost contactat in vreun fel de Administratia prezidentiala.

"Cu certitudine nu sunt un om manipulat nici din umbra, nici din exterior. Sunt un politician foarte independent. Evident ca in spatele meu se afla o majoritate parlamentara si nimic altceva. In masura in care va exsita o cerere din partea Adminsitratiei Prezidentiale o voi analiza cu maxima seriozitate", a mai spus primarul Sibiului, care ramane in continuare, singura propunere a reprezentantilor opozitiei din Parlament.

Primarul din Sibiu a fost intrebat apoi daca mai este dispus sa preia Guvernul pentru o perioada atat de scurta, pana dupa alegeri.

"M-am aratat dispus sa conduc un guvern in conditiile de criza de acum. In conditiile in care voi fi numit, sunt dispus sa preiau Guvernul", a spus Klaus Iohannis.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă