21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSportIrina Radu, despre plagiatul lui Oprea: N-o să interzic nimic

Irina Radu, despre plagiatul lui Oprea: N-o să interzic nimic

Irina Radu, noul preşedintele director general interimar al TVR, a fost întrebată, în timpul audierilor din Comisiile de cultură, dacă în mandatul ei vor mai apărea ştiri „despre plagiatul domnului Oprea„, ea spunând că nu va interzice nimic, iar ştirile vor depinde de „conştiinţa” jurnaliştilor informează Mediafax.

„Mă leg de nişte întâmplări legate de fostul preşedinte. O să mai putem vedea pe post ştiri despre plagiatul domnului Oprea?”, a întrebat deputatul Radu Popa, membru al Grupului parlamentar Național Democrat. Irina Radu a răspuns că ea nu va da interdicţii, nefiind în fişa postului ei. „Eu cred că dacă colegii mei care produc emisiunile au conştiinţa cum trebuie, vor alege exact ce trebuie să apară la televizor. Eu pot să vă spun că n-o să interzic realizatorilor sau producătorilor de emisiuni să apară nimeni, pentru că nu este în fişa postului„, a spus noul preşedinte director general interimar.

Radu Popa a revenit cu o altă întrebare, legându-se de acuzaţiile lui Stelian Tănase la adresa liderului UNPR, Gabriel Oprea. „Ce faceţi dacă vă sună seara nervos domnul Oprea şi vă spune să scoateţi ştirea de pe post?”, a întrebat deputatul, iar Irina Radu a răspuns evaziv: „Cel puţin până acum, domnul Oprea sigur nu are telefonul meu, nu-l cunosc. Deci şansa să mă sune este minimă„.

Radu Popa a comentat că vicepremierul Gabriel Oprea „o să-l afle dacă o să fie încă o ştire despre unul din cele 17 doctorate ale dânsului, care sunt originale„.

Deputatul UNPR Liliana Mincă i-a luat imediat apărarea liderului Gabriel Oprea. „Nu cred că generalul Oprea a decis închiderea TVR Cultural printr-un telefon. Nu cred că generalul Oprea, vicepremierul, este de vină că aţi operat concedieri pe bandă rulantă la TVR şi pe partea cealaltă angajări pe bandă rulantă. Nu cred că generalul Oprea este de vină că, în trei ani de mandat, TVR este în colaps, în pragul falimentului”, a spus aceasta.

 

Cele mai citite

Scorul serii în Liga Campionilor la fotbal: Borussia Dortmund-Celtic Glasgow 7-1

Borussia Dortmund a realizat scorul serii de marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, 7-1 cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. MVP-ul...

Lista firmelor și asociațiilor care vor oferi cursuri de formare profesională la Start-Up Nation

Până pe 30 septembrie, la ora 20:00, un total de 177 de societăți comerciale și asociații specializate în formare profesională s-au înregistrat pentru a...

A omorât în bătaie un cioban. Suspectul principal este chiar patronul său

Un bărbat de 46 de ani, din judeţul Buzău, a fost reţinut de polițiști, sub acuzația că ar fi omorât în bătaie un cioban...
Ultima oră
Pe aceeași temă