9.9 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSportIon Iliescu, absent la Consiliul Naţional al PSD

Ion Iliescu, absent la Consiliul Naţional al PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a venit la Consiliul Naţional al PSD, dar le-a transmis colegilor de partid un mesaj video înregistrat, în care a întocmit un “text de intervenţie”.

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea i-a anunţat pe delegaţii la Consiliul Naţional al PSD că Ion Iliescu nu a putut să participe la reuniune din cauza unor mici probleme de sănătate.

Citeşte şi: Năstase: USL a intrat în zodia căsătoriei din interes

În înregistrarea video pe care au urmărit-o social-democraţii, Ion Iliescu a spus că lucrările Consiliului Naţional al PSD constituie “în sine un eveniment politic”, PSD având “principala răspundere a acestei guvernări”, ca partid fiind responsabil în faţa ţării. El a mai arătat că dezbaterile Consiliului Naţional “sunt foarte importante pentru orientarea vieţii şi a activităţii de partid”.

“Îmi pare rău că personal nu pot fi fizic prezent la lucrările Consiliului, am întocmit un text de intervenţie pe care îl va prezenta domnul Ionuţ Vulpescu. Eu vă salut şi vă urez succes!”, şi-a încheiat Iliescu intervenţia. Ulterior, Ionuţ Vulpescu a citit mesajul lui Iliescu.

Citeşte şi: Geoană, la Consiliul PSD: Mihaela, în continuare, dragostea mea

Preşedintele de onoare la PSD Ion Iliescu a susţinut că “pentru România şi pentru români ar fi un lucru foarte bun dacă USL ar funcţiona până la termenul propus, adică până la alegerile parlamentare din 2016”.

“Câteva cuvinte despre USL: pentru România şi pentru români ar fi un lucru foarte bun dacă USL ar funcţiona până la termenul propus, adică până la alegerile parlamentare din 2016. Orgoliile şi micile războaie personale nu-şi au nici locul, nici sensul în USL. Războiul declaraţiilor este şi el inutil şi nedorit. Avem nişte răspunderi faţă de români şi trebuie să ni le asumăm cu toată responsabilitatea”, a precizat Ion Iliescu în mesaj.

Citeşte şi: Ponta: PSD merge singur la europarlamentare

Iliescu a mai arătat că are încredere în “inteligenţa colectivă a celor care răspund de destinele PSD”.

Cele mai citite

Top 10 urări în Luna Iubirii, ancorate în realitatea cotidiană

Ilustrație: Marian Avramescu În Luna Iubirii, ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă cele mai inspirate declarații de dragoste pentru persoana îndrăgită, ancorate în realitatea cotidiană. Te iubesc...

Ministerul Finanțelor, sprijin de 12,5 miliarde pentru antreprenori. Cine poate beneficia de noua schemă IMM Plus

Ministerul Finanțelor a propus un buget de 12,5 miliarde de lei pentru sprijinul mediului de afaceri din România, prin intermediul programului IMM Plus. Proiectul asigură,...

Remiză „albă” la Sfântu Gheorghe! Sepsi OSK și Universitatea Cluj și-au împărțit punctele

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, scor 0-0, pe teren propriu, într-un meci disputat duminică. Acesta a fost primiul punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă