Înc’-o mare bilă albă pentru câștigurile tale la Fortuna

Dacă am zis că avem surprize, ne ținem de ele.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.10.2020 - 08:36

Odată cu egalizarea cotelor online cu cele din agenții și cu râspândirea bonusurilor în toată țara, pe efortuna.ro au venit acum loteriile internaționale cu care ești obișnuit din agenții.

Din Arizona până-n Ungaria, c-așa îi stă bine jucătoului, cu vedetele Kino Grecia, Polonia Multi și Win For Life Italia. Sunt peste 60 de loterii internaționale în agenții și acum și online, loteriile megaștiute pe care pariezi practic nonstop și din care tragi câștiguri cât poți, cu miza minimă 1 leu.

Și cum e mai bine pentru toată lumea, poți să pariezi pe 15 numere maximum, în funcție de tipul loteriei. Câștigi cu un număr, două, cinci sau opt, în funcție de sistemul ales. Evident, cotele cresc incredibil de mult, cu cât îți ies mai multe numere. Așa obții un câștig de zeci de mii X miza ta în lei!

Sigur că maeștrii loteriilor internaționale știu că pariurile sistem sunt o soluție de câștig constant la acest tip de joc. Le avem pe toate online, fix ca-n agenții. Hai cu bilele alea albe, colorate și pline de numere norocoase pe care le-ai visat sau care îți aduc mereu câștig în viață. Pe efortuna.ro! De când? De acum și de tot! Ai extrageri zilnice multiple, ca fie ziua ta norocoasă…în fiecare zi.

Comentarii