21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportIliescu va reveni in fruntea PSD dupa revalidarea lui Basescu

Iliescu va reveni in fruntea PSD dupa revalidarea lui Basescu

Mircea Geoana "stie ca, in cazul in care referendumul il va revalida pe presedintele ales, el va fi inlocuit din functie de Ion Iliescu", a declarat Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, in replica la amenintarile cu dezvaluiri ale liderului PSD.

"Un gest disperat, al unei persoane fara autonomie politica, sub controlul tandemului Iliescu – Hrebenciuc", a spus Turcan, pentru NewsIn.

Purtatorul de cuvant al presedintelui suspendat intreaba, retoric, de ce nu a mai fost primit Mircea Geoana in Statele Unite, unde urma sa inceapa chiar de astazi o vizita.

"Chiar din declaratiile domnului Geoana am inteles ca astazi trebuia sa inceapa o vizita in Statele Unite. Are vreo explicatie pentru faptul ca nu a mai fost primit?"

Liderul PSD Mircea Geoana a avertizat, la finalul Biroului Permanent de astazi, ca PSD va dezvalui, in campania pentru referendum, adevarul in legatura cu demersurile lui Basescu, ale anturajului sau si ale PD si a cerut din nou demisia presedintelui suspendat de cei 322 de alesi ai poporului.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă