10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSport"Hotararea privind referendumul trebuie obligatoriu atacata la Curtea Constitutionala"

“Hotararea privind referendumul trebuie obligatoriu atacata la Curtea Constitutionala”

Vicepresedintele PLD Cristian Boureanu a declarat ca hotararea adoptata, astazi, in Parlament, privind organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui, trebuie obligatoriu atacata la Curtea Constitutionala.

"Aceasta lege trebuie obligatoriu atacata la Curtea Constitutionala, dar dincolo de aceste aspecte, este incredibila perseverenta cu care Alianta PSD-PNL sfideaza societatea si Constitutia", a declarat Cristian Boureanu.

El a precizat ca "abuzurile impotriva Constitutiei pe care le-au facut din nou, in sedinta de marti, Alianta PSD-PNL, au toate ingredientele necesare pentru o lovitura de stat moderna".

"Exact ca pe vremea regimului comunist, legislatia exista numai de fatada, deciziile se iau in birourile liderilor Camerelor, netinandu-se cont de optiunile cetatenilor. Se modifica regulile in timpul jocului, iar amendamentele adoptate astazi incalca, practic ,flagrant, Constitutia si legile statului", a spus vicepresedintele PLD.

Boureanu a mai aratat ca, pentru a-l vedea pe presedintele Traian Basescu demis din functie, parlamentarii PSD si PNL "ar fi in stare sa inventeze urna fara gaura, biletul de vot cu o singura optiune si stampila cu tus invizibil".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă