11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHazard așteaptă un semn de la Real

Hazard așteaptă un semn de la Real

Minutul 82 al partidei Belgia – Anglia. Dracii Roșii conduc cu 1-0, grație golului marcat în debutul partidei de Thomas Meunier, iar englezii aleargă disperați după egalare, lăsând spații libere în apărare. Belgienii recuperează o minge, Kevin De Bruyne îi oferă o pasă în profunzime lui Hazard, care scapă de Phil Jones și îl învinge pe Jordan Pickford cu un șut la colțul scurt. Este faza care îi parafează lui Hazard statutul de star de primă mână al fotbalului mondial. „Este unul dintre cei mai compleți jucători din fotbalul modern și unul dintre cei mai buni în situații de unu-la -unu”, sună o parte din caracterizarea pe care selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, i-a făcut-o fotbalistului de 27 de ani.

Vârsta perfectă pentru a încerca o nouă provocare la care visează de mult timp. Nu-i spune pe nume, însă știe că are maturitatea și experiența necesare ca să facă față exigențelor unui club de talia lui Real Madrid. Acolo unde a apărut o oportunitate fantastică odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Hazard a ezitat până acum, întrucât calitățile sale ar fi fost puse probabil puțin în umbră de personalitatea uriașă a lui Ronaldo, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Gareth Bale.

 

Ofertă de 150 de milioane de lire sterline

Belgianul știe însă că se află într-un moment excelent după acest turneu final, care a consemnat cel mai mare succes din istoria Belgiei, locul 3 la un Campionat Mondial, de aceea nu mai ezită să afirme că este pregătit pentru o nouă aventură.

„După șase ani minunați la Chelsea, ar putea fi timpul pentru a descoperi ceva diferit. Cu siguranță după această Cupă Mondială”, a spus Hazard, trimițând buzduganul să bată la ușa șefilor de pe Stamford Bridge. Internaționalul belgian, care a marcat trei goluri la turneul din Rusia, a adăugat: „Pot să hotărăsc dacă vreau să rămân sau să plec, dar Chelsea are ultimul cuvânt, dacă vrea să mă lase să plec. Știți care este destinația mea preferată“.

Declarațiile lui Hazard sunt o invitație clară pentru boss-ul Realului, Florentino Perez, de a trece la treabă. Momentul este prielnic, întrucât Chelsea pornește la un nou drum odată cu aducerea pe banca tehnică a lui Maurizio Sarri, care va cere la rândul său anumiți jucători. Hazard însuși simte că acest context îl avantajează. Mai rămâne ca Real să vină cu o ofertă foarte bună, presa occidentală avansând suma de 150 de milioane de lire sterline. Va fi suficient pentru Chelsea?

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă