9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportHasotti (PNL): "Nu cred ca relatiile dintre PNL si PSD vor fi...

Hasotti (PNL): “Nu cred ca relatiile dintre PNL si PSD vor fi influentate de alegerea lui Ponta”

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti este de parere ca alegerea lui Victor Ponta la conducerea PSD nu schimba cu nimic strategia PNL si nici nu influenteaza relatiile dintre cele doua partide, intre care exista o "colaborare parlamentara punctuala", potrivit NewsIn.

"Alegerea lui Victor Ponta este importanta pentru PSD si mult prea putin importanta sau deloc importanta pentru PNL, pentru ca, indiferent cine ar fi fost presedintele PSD, noi, din punct de vedere ideologic si doctrinar, am fi fost la fel de departe de PSD", a declarat Puiu Hasotti duminica dimineata la Realitatea TV.

"Nu cred ca relatiile dintre PNL si PSD vor fi influentate de alegerea lui Victor Ponta sau ar fi fost influentate de alegerea lui Mircea Geoana sau de alegerea oricui altcuiva de la PSD. Nu avem o colaborare parlamentara, se poate intampla adesea chiar ca, fiind niste partide aflate in opozitie, sa avem puncte de vedere asemanatoare. Votul poate fi acelasi pentru doua partide aflate in opozitie, unul de dreapta si unul de stanga, si dintr-o perspectiva ideologica si doctrinara diferita. Nu cred ca alegerea lui Victor Ponta poate schimba ceva in strategia noastra", a spus Hasotti. "Cred ca este mult prea devreme sa vorbim de o alianta politica, in opinia mea nu este posibil, poate o colaborare parlamentara punctuala", a completat senatorul liberal.

Liderul PNL considera ca Victor Ponta este "poate un pic prea tanar pentru PSD" si vede in alegerea lui "rezultatul unui razboi teribil care a fost in PSD si al unei aliante ad-hoc care s-a concretizat prin infrangerea lui Mircea Geoana". Pe de alta parte, avertizeaza Hasotti, "Victor Ponta va avea o viata grea, pentru ca majoritatea vicepresedintilor l-au sustinut pe Mircea Geoana".
Vicepresedintele PNL il felicita pentru succes pe Victor Ponta. "Este un aer proaspat in politica romaneasca, este un politician tanar, talentat", a spus Hasotti la Realitatea TV.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă