20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportHandbalVictorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor la handbal.

Xavi Pascual, antrenorul care a adus numeroase succese la Dinamo și a fost selecționerul naționalei României, demonstrează din nou valoarea sa pe banca tehnică, de această dată la Veszprem. După ce a preluat echipa maghiară în vara acestui an, Pascual a condus-o către o victorie răsunătoare în fața puternicei echipe PSG, scor 41-28, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Veszprem sub comanda lui Xavi Pascual, victorie categorică împotriva PSG

Partida disputată în Ungaria a fost dominată de Veszprem, care la pauză conducea cu 18-15. În repriza a doua, echipa lui Pascual a ridicat nivelul și s-a distanțat decisiv de campioana Franței. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Vailupau, cu 8 goluri, și Remili, cu 7 reușite, în timp ce de la PSG s-au remarcat Ferran Sole Sala și Kamil Syprzak, cu câte 5 goluri fiecare.

Victoria împotriva PSG confirmă începutul excelent de sezon pentru Veszprem, care a câștigat și primul meci din grupă împotriva echipei Fuchse Berlin. De altfel, Xavi Pascual își pune deja amprenta asupra echipei maghiare, transformând-o într-o forță în Liga Campionilor.

Sporting Lisabona, lider în Grupa A

Tot în Grupa A, din care face parte și Dinamo București, Sporting Lisabona a obținut cea mai clară victorie a serii, învingând Fredericia din Danemarca cu 37-19. Prin acest rezultat, Sporting a trecut pe primul loc în clasament, având la activ 4 puncte, la egalitate cu Veszprem și Dinamo.

În următoarea etapă, se anunță un derby de foc între Veszprem și Sporting Lisabona, ambele echipe fiind neînvinse. Dinamo București va juca acasă împotriva celor de la Eurofarm Pelister, într-un meci crucial pentru menținerea în lupta pentru calificare.

După această etapă, clasamentul grupei este extrem de echilibrat, cu trei echipe, Sporting, Veszprem și Dinamo, la egalitate de puncte, fiecare având câte două victorii în primele două meciuri.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu a publicat lista preliminară de jucători care ar putea fi convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă