20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRomânia a încheiat Europeanul de handbal cu o nouă înfrângere. Tricolorii, surclasați...

România a încheiat Europeanul de handbal cu o nouă înfrângere. Tricolorii, surclasați de Croația

Naționala de handbal masculin a României a încheiat participarea la Campionatul European din Germania cu înfrângeri pe linie, după ce a fost depășită în ultimul meci de reprezentativa similară a Croației, cu scorul de 31-25, marţi seara, la Mannheim.

În faţa Croaţiei, care venea după o victorie şi un egal, echipa României a alternat perioade bune cu altele mai puţin reuşite. România a reuşit să egaleze la 4-4, 7-7, iar apoi la 12-12, după ce croaţii au condus cu 12-9. Croaţia a marcat apoi şase goluri consecutive, desprinzându-se la 18-12, în minutul 33. Apoi, România s-a apropiat la patru goluri, 20-24 (46), dar a încasat trei goluri la rând, Croaţia câştigând cu 31-25 şi obţinând astfel biletul pentru grupele principale.

Tricolorii au pierdut anterior cu Austria, 24-31, şi cu Spania, 24-36.

Croaţia ocupă primul loc, cu 5 puncte, urmată de Austria, 3 puncte, Spania, 2 puncte, România, 0 puncte. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă