31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportHandbalEșec pentru Gloria Bistrița în finala EHF European League. Dunărea Brăila a...

Eșec pentru Gloria Bistrița în finala EHF European League. Dunărea Brăila a terminat pe locul patru

Gloria Bistriţa a pierdut finala EHF European League la handbal feminin, fiind învinsă de formația norvegiană Storhamar cu scorul de 29-27, duminică seară, la Graz. În semifinale, Bistrița trecuse de Dunărea Brăila, care a cedat în finala mică după aruncări de la 7 metri.

Echipa scandinavă a dominat prima parte a meciului şi a condus la diferenţă de trei goluri (7-4, 8-5), dar Gloria a reuşit să întoarcă scorul şi să intre la pauză în avantaj, 15-14, în ciuda faptului că Nina Bulatovic şi Gnonsiane Niombla au primit cartonaşe roşii. În schimb, la cel mai dur fault al partidei (Laslo lovită în faţă de o adversară înaintea pauzei) arbitrele din Turcia nu au dictat nici măcar eliminare de 2 minute.

Storhamar a reuşit să se desprindă la două goluri în minutul 42, 21-19, şi a controlat jocul până la final, deşi echipa antrenată de Florentin Pera a egalat în două rânduri, 22-22 şi 23-23.

În finala mică, Dunărea Brăila a fost învinsă dramatic de echipa franceză Neptunes Nantes, cu scorul de 39-38, după aruncările de la 7 metri.

În semifinale, Gloria Bistriţa s-a impus categoric în duelul românesc cu Dunărea Brăila, cu scorul de 37-26, iar în cea de-a doua Neptunes Nantes a fost învinsă la limită de Storhamar Handball Elite, cu 28-27.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un reprezentant al Ambasadei SUA în Ucraina a fost găsit mort în hotelul Hilton din Kiev

În data de 25 iunie, trupul neînsuflețit al unui diplomat american a fost descoperit în hotelul Hilton din Kiev, conform relatării publicației Ukrainska Pravda. Potrivit...

Hidroelectrica inaugurează MHC Poiana Ruscă, primul proiect de investiție cu finanțare externă

COMUNICAT DE PRESĂ Hidroelectrica a inaugurat ieri, 26 iunie 2024, obiectivul Microcentrala (MHC) Poiana Ruscă, marcând astfel finalizarea primului proiect de investiție realizat cu finanțare...

VIDEO. Coreea de Nord susține că a testat cu succes o rachetă cu focoase multiple

Coreea de Nord a reuşit ieri testul unei rachete cu focoase multiple, a informat joi agenţia de stat nord-coreeană KCNA.Regimul de la Phenian "a...
Ultima oră
Pe aceeași temă