11.6 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportHandbalDinamo, învinsă de PSG după un final tensionat în Liga Campionilor!

Dinamo, învinsă de PSG după un final tensionat în Liga Campionilor!

Dinamo București a fost foarte aproape de o victorie importantă pe terenul celor de la PSG, dar a pierdut la limită, scor 35-32, în etapa a cincea din Liga Campionilor la handbal masculin.

Dinamo București a suferit a doua înfrângere consecutivă în Liga Campionilor la handbal masculin, după ce a fost învinsă de PSG în deplasare, într-un meci foarte disputat. Deși campioana României a început meciul în forță, reușind să conducă în primele minute și să intre la pauză cu un avantaj de 19-16, finalul partidei a fost unul nefericit pentru echipa antrenată de David Davis.

Un meci echilibrat, decis pe final

În prima repriză, „dulăii” au dominat în multe momente și au reușit să controleze jocul împotriva unei echipe puternice, cum este PSG. Chiar dacă gazdele au preluat conducerea pentru scurt timp în mijlocul reprizei, Dinamo a reacționat bine și a reușit să încheie prima jumătate a meciului în avantaj.

Repriza secundă a continuat într-un ritm ridicat, Dinamo păstrând conducerea pentru o mare parte din timp. Cu toate acestea, pe finalul meciului, francezii au reușit să egaleze și să întoarcă rezultatul, marcând decisiv în ultimele minute. Dinamo a reușit să înscrie doar două goluri în ultimele minute, iar PSG a profitat de această lipsă de eficiență, reușind să câștige cu 35-32.

Printre cei mai buni jucători ai dinamoviștilor s-au remarcat Thrastarson și Zein, fiecare cu câte 5 goluri, dar și Kasparek, Rosta și Vujovic, care au marcat câte 4 goluri fiecare.

Start bun de sezon, dar două eșecuri consecutive

Deși Dinamo a avut un început de sezon excelent în Liga Campionilor, câștigând primele trei partide (37-28 cu Fredericia, 28-26 cu Wisla Plock și 34-25 cu Eurofarm Pelister), ultimele două meciuri au adus echipei bucureștene două înfrângeri consecutive. Prima înfrângere a venit săptămâna trecută în fața puternicei echipe maghiare Veszprem, unde „dulăii” au pierdut categoric, scor 36-24.

Acest eșec în fața lui PSG lasă Dinamo pe locul 5 în clasamentul grupei A, cu un total de 6 puncte acumulate. Totuși, echipa are șanse bune de a reveni în cursa pentru calificare în fazele superioare, urmând să întâlnească în etapa următoare pe Sporting, într-un meci care va avea loc pe teren propriu pe 23 octombrie.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

A murit Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și Rapid!

Constantin Anghelache, fost președinte al cluburilor Dinamo și Rapid, s-a stins din viață joi noaptea, la vârsta de 78 de ani. Constantin Anghelache a fost...

Volumul lucrărilor de construcții a scăzut cu 3,1% în primele opt luni din 2024, cu accent pe clădirile rezidențiale

Volumul total al lucrărilor de construcții a înregistrat o scădere de 3,1% în primele opt luni ale anului 2024, conform datelor publicate vineri de...

Meta colaborează cu o companie de la Hollywood pentru noul model AI de generare video, Movie Gen

Meta, compania-mamă a Facebook, a anunțat joi un parteneriat cu Blumhouse Productions, cunoscută pentru filmele de groază de succes „The Purge” și „Get Out”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă