25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportHandbalDinamo, eșec la limită cu Magdeburg. Adversara „Dulăilor” din play-off

Dinamo, eșec la limită cu Magdeburg. Adversara „Dulăilor” din play-off

CS Dinamo Bucureşti a fost învinsă la limită de Magdeburg, scor 34-33 (19-17), joi seara, în deplasare, în ultimul meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Gazdele au dominat prima repriză şi au condus în permanență cu două sau trei goluri, astfel că la pauză tabela indica 19-17 în favoarea campioanei Germaniei.

În repriza secundă, Magdeburg s-a desprins la cinci goluri, 27-22, dar Dinamo a avut o revenire pe final şi a reuşit egalarea, 33-33, în minutul 58. Robert Militaru a primit cartonaş roşu la următorul atac al gazdelor, iar Magdeburg a înscris din aruncare de la 7 metri. Dinamo nu a reuşit să fructifice atacul său şi echipa germană s-a impus la limită, scor 34-33.

În urma acestui rezultat, „Dulăii” au încheiat grupa pe locul 5 și vor juca în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală contra unei alte formații germane, THW Kiel, care s-a clasat pe locul 4 în Grupa B.

CS Dinamo Liga Campionilor handbal masculin
Clasamentul final al Grupei A

Dinamo va disputa meciul tur pe 22 martie, la Bucureşti, returul fiind programat o săptămână mai târziu în Germania.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă