16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportHandbalDinamo, eșec la limită cu Magdeburg. Adversara „Dulăilor” din play-off

Dinamo, eșec la limită cu Magdeburg. Adversara „Dulăilor” din play-off

CS Dinamo Bucureşti a fost învinsă la limită de Magdeburg, scor 34-33 (19-17), joi seara, în deplasare, în ultimul meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Gazdele au dominat prima repriză şi au condus în permanență cu două sau trei goluri, astfel că la pauză tabela indica 19-17 în favoarea campioanei Germaniei.

În repriza secundă, Magdeburg s-a desprins la cinci goluri, 27-22, dar Dinamo a avut o revenire pe final şi a reuşit egalarea, 33-33, în minutul 58. Robert Militaru a primit cartonaş roşu la următorul atac al gazdelor, iar Magdeburg a înscris din aruncare de la 7 metri. Dinamo nu a reuşit să fructifice atacul său şi echipa germană s-a impus la limită, scor 34-33.

În urma acestui rezultat, „Dulăii” au încheiat grupa pe locul 5 și vor juca în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală contra unei alte formații germane, THW Kiel, care s-a clasat pe locul 4 în Grupa B.

Clasamentul final al Grupei A

Dinamo va disputa meciul tur pe 22 martie, la Bucureşti, returul fiind programat o săptămână mai târziu în Germania.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă