16.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăSportHandbalDinamo defilează în Liga Campionilor! Românii au obținut o victorie importantă împotriva...

Dinamo defilează în Liga Campionilor! Românii au obținut o victorie importantă împotriva liderului Sporting CP

Dinamo București a obținut o victorie semnificativă în etapa a 6-a din Liga Campionilor la handbal masculin, învingând echipa portugheză Sporting CP cu scorul de 33-29.

Într-un meci desfășurat pe teren propriu, Dinamo București a reușit să învingă liderul grupei, Sporting CP, într-un duel intens care a avut loc în cadrul celei de-a șasea etape a Ligii Campionilor. Prima repriză a meciului a fost marcată de presiunea constantă exercitată de jucătorii portughezi, care au controlat jocul în multe momente și au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 15-13.

Dinamo – Sporting 33-29

Cu toate acestea, în repriza secundă, echipa antrenată de David Davis a reușit să-și redreseze jocul și să răstoarne soarta partidei. „Dulăii” s-au dezlănțuit, dominând în atac și în apărare, reușind să se distanțeze chiar și la șapte goluri în anumite momente ale jocului. Dinamoviștii au demonstrat forță și determinare, în ciuda încercărilor continue ale echipei Sporting de a reveni în meci.

Portarul Dinamo, Andre Bergsholm Kristensen, a avut o prestație impresionantă, cu 12 intervenții salvatoare, ceea ce a contribuit la menținerea avantajului echipei sale. De asemenea, Mohamed Aly Abdelmotaleb Aly a avut și el o contribuție notabilă, reușind 4 intervenții decisive. În cele din urmă, scorul final de 33-29 a reflectat o victorie clară și bine-meritată pentru echipa română.

Meciul a fost arbitrat de norvegienii Lars Jorum și Havard Kleven, iar delegatul EHF a fost polonezul Miroslaw Baum.

Clasamentul grupei și următoarele meciuri

În urma acestei victorii, Dinamo București se află pe locul 3 în clasamentul grupei, cu un total de 8 puncte, în timp ce Sporting CP rămâne pe prima poziție cu 9 puncte. Deși echipa portugheză conduce în continuare, rezultatul acestui meci a arătat potențialul formației românești de a lupta pentru o clasare cât mai bună în această competiție de elită.

Următorul meci pentru Dinamo va avea loc tot pe teren propriu, pe 31 octombrie, când va întâlni echipa germană Fuchse Berlin, o altă provocare importantă în parcursul european al echipei din București.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Nicușor Dan are un proiect ecologic pentru zona Șoseaua Vitan Bârzești

„Vrem să construim un nou parc sau o pădure urbană/de agrement, în zona Șoseaua Vitan Bârzești 20 A, pe un teren de aproape șase...

National Geographic include Brașovul în topul celor mai bune 25 de destinații de vizitat în 2025

Traseul de drumeţie Via Transilvanica este menţionat, alături de Braşov, în top 25 cele mai bune locuri de vizitat din întreaga lume Prestigioasa publicație National...

Fiica omului de afaceri arădean ucis în urmă cu peste trei ani într-un atentat cu bombă și alți doi complici au fost reținuți

Laura Crișan, fiica omului de afaceri arădean Ioan Crişan, care a fost ucis cu peste trei ani în urmă după ce maşina în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă