15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportHandbalCSM București a câștigat Cupa României. „Tigroaicele” au reușit eventul

CSM București a câștigat Cupa României. „Tigroaicele” au reușit eventul

CSM Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal feminin, după ce a învins-o pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 31-25, duminică, în finala găzduită de Complexul Sportiv TeraPlast Arena din Bistriţa.

CSM Bucureşti şi-a trecut în palmares al şaselea său trofeu în competiţie, după cele din 2016, 2017, 2018, 2019 şi 2022.

„Tigroaicele” au realizat eventul în acest sezon, după ce au câştigat şi titlul în Liga Florilor.

CSM a controlat jocul în finală de la un capăt la altul, impunându-se fără emoţii.

Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile au marcat Cristina Neague 8 goluri, Crina Pintea 8, Grace Zaadi 5, Elizabeth Omoregie 3, Dana Andreea Rotaru 2, Emilie Hegh Arntzen 2, Alicia Gogîrlă 1, Siraba Dembele Pavlovic 1, Marina Sudakova 1. Marie Davidsen a apărat 13 şuturi.

Golurile echipei gorjene, la prima sa finală în Cupa României, au fost înscrise de Angela Puşcaş 8, Ana Cătălina Ciolan 5, Katarina Pavlovic 3, Oana Maria Bucă 3, Sabine-Karina Klimek 2, Alexandra Maria Gavrilă 1, Elena Marica-Bercu 1, Mirabela Gabriela Coteţ 1, Andreea Eliza Chiricuţă 1. Ekaterina Mihailova Djukeva a apărat 11 aruncări.

În finala mică, HC Dunărea Brăila a întrecut-o pe CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud cu 32-26.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă