14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportHandbalCristina Neagu, dezlănțuită la adresa arbitrajului, după înfrângerea cu Esbjerg: „Asta e...

Cristina Neagu, dezlănțuită la adresa arbitrajului, după înfrângerea cu Esbjerg: „Asta e hoție pe față!”

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, după o nouă înfrângere cu Esbjerg, iar la finalul partidei din Polivalentă Cristina Neagu a acuzat în termeni duri arbitrajul.

După ce pierduseră în Danemarca la diferență de patru goluri (28-32), „tigroaicele” lui Adrian Vasile au pierdut și returul cu Esbjerg, 31-33, ratând astfel o nouă calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Meciul din Polivalentă ar fi putut avea altă soartă dacă arbitrii nu ar fi luat decizia eronată de a o elimina pe Emilie Hegh Arntzen, în minutul 37, pentru o presupusă intervenție dură asupra lui Vilde Ingstad. Mai mult, la scurt timp, Crina Pintea a primit și ea cartonașul roșu pentru a treia eliminare de două minute.

La final, Cristina Neagu a răbufnit la adresa arbitrilor. Vedeta CSM-ului nu s-a ferit de cuvinte și a comparat maniera de arbitraj cu cea din meciul României cu Muntenegru.

„Am luptat 7 împotriva 9 pentru 60 de minute. Nu am mai trăit un asemenea tip de furt de la ultimul Campionat European contra Muntenegrului. Noi am jucat bine, dar nu am fost lăsate să ne facem jocul. Le felicit pe cele de la Esbjerg, sunt o echipă foarte mare, dar astăzi meritam să câștigăm. E imposibil să joci handbal în 7 contra 9. Nu vorbesc doar despre prima eliminare”, a spus Neagu, imediat după încheierea partidei.

Interul stânga a susținut că arbitrii au avut o direcție clară încă din startul meciului și i-a acuzat de hoție: „Cred că de la început au arbitraj într-o singură direcție. Efectiv au închis meciul cu decizii ciudate. Evident că toate fazele controversate s-au încununat cu cele două cartonașe roșii, cred eu nemeritate. Asta este hoție pe față, am spus-o în engleză, o spun și în română. Eu zic că e păcat. Am luptat, am demonstrat că suntem o echipă de ‘Final Four’”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă