8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCristina Neagu, dezlănțuită la adresa arbitrajului, după înfrângerea cu Esbjerg: „Asta e...

Cristina Neagu, dezlănțuită la adresa arbitrajului, după înfrângerea cu Esbjerg: „Asta e hoție pe față!”

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, după o nouă înfrângere cu Esbjerg, iar la finalul partidei din Polivalentă Cristina Neagu a acuzat în termeni duri arbitrajul.

După ce pierduseră în Danemarca la diferență de patru goluri (28-32), „tigroaicele” lui Adrian Vasile au pierdut și returul cu Esbjerg, 31-33, ratând astfel o nouă calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Meciul din Polivalentă ar fi putut avea altă soartă dacă arbitrii nu ar fi luat decizia eronată de a o elimina pe Emilie Hegh Arntzen, în minutul 37, pentru o presupusă intervenție dură asupra lui Vilde Ingstad. Mai mult, la scurt timp, Crina Pintea a primit și ea cartonașul roșu pentru a treia eliminare de două minute.

La final, Cristina Neagu a răbufnit la adresa arbitrilor. Vedeta CSM-ului nu s-a ferit de cuvinte și a comparat maniera de arbitraj cu cea din meciul României cu Muntenegru.

„Am luptat 7 împotriva 9 pentru 60 de minute. Nu am mai trăit un asemenea tip de furt de la ultimul Campionat European contra Muntenegrului. Noi am jucat bine, dar nu am fost lăsate să ne facem jocul. Le felicit pe cele de la Esbjerg, sunt o echipă foarte mare, dar astăzi meritam să câștigăm. E imposibil să joci handbal în 7 contra 9. Nu vorbesc doar despre prima eliminare”, a spus Neagu, imediat după încheierea partidei.

Interul stânga a susținut că arbitrii au avut o direcție clară încă din startul meciului și i-a acuzat de hoție: „Cred că de la început au arbitraj într-o singură direcție. Efectiv au închis meciul cu decizii ciudate. Evident că toate fazele controversate s-au încununat cu cele două cartonașe roșii, cred eu nemeritate. Asta este hoție pe față, am spus-o în engleză, o spun și în română. Eu zic că e păcat. Am luptat, am demonstrat că suntem o echipă de ‘Final Four’”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă