19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCalificare in extremis. România merge la Campionatul European Under-18

Calificare in extremis. România merge la Campionatul European Under-18

România s-a calificat in extremis la Campionatul European de handbal masculin Under-18, după ce a reușit o remiza dramatică cu reprezentativa similară a Letoniei, scor 41-41, în ultimul meci din Grupa E a preliminariilor disputate în Austria.

Letonia a început bine și a condus cu 9-7, dar apoi tricolorii au punctat de trei ori la rând şi au preluat controlul, la pauză conducând cu 19-16. România a mai avut avantaj de trei şi chiar de patru goluri în repriza secundă, dar balticii au revenit şi au condus cu 40-39 şi 41-40. Tricolorii au obținut calificarea grație golului egalizator reușit în ultima secundă de Eduard Rusu.

România a terminat pe locul doi, cu trei puncte, în spatele Austriei, care a ocupat primul loc, cu șase puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă