Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul italian nu mai vrea olimpiadă de iarnă în 2026

Guvernul de la Roma a anunţat că nu mai susţine candidatura celor trei oraşe italiene - Milano, Torino şi Cortina d'Ampezzo - pentru găzduirea Olimpiadei de iarnă din 2026, după ce primarii acestora au eşuat în încercarea de a promova un proiect unitar.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2018 - 20:23

''Propunerea nu va mai avea sprijinul guvernului, practic este un subiect încheiat. Au existat dubii şi suspiciuni'', a spus ministrul Sporturilor, Giancarlo Giorgetti.

Decizia Executivului face aproape imposibil demersul Comitetului olimpic italian (CONI) de a-şi mai continua planul în acest sens, deşi presa italiană a relatat că se încearcă o reformare a acestuia.

Comitetul Olimpic Italian (CONI) votase luna trecută să înainteze o candidatură comună formată din Milano, Torino şi Cortina d'Ampezzo pentru Jocurile din 2026.

După ce oraşele Sapporo (Japonia), Sion (Elveţia) şi Graz (Austria) au decis să renunţe la candidaturi, în cursă au mai rămas practic Calgary (Canada), Stockholm (Suedia) şi Erzurum (Turcia).

Comentarii

loading...