19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportGuşă: George Maior îşi datorează mandatul dispariţiei lui Omar Hayssam

Guşă: George Maior îşi datorează mandatul dispariţiei lui Omar Hayssam

Omar Hayssam este un personaj care a forţat restructurarea şi modernizarea serviciilor secrete din România, susţine Cozmin Guşă. Într-o intervenţie la Realitatea TV, în emisiunea „Dosar de politician”, consultantul politic a vorbit despre implicaţiile capturării lui Omar Hayssam.

„Hayssam este, a fost şi a rămas o hârtie de turnesol a jocului de putere din România, un om care a învârtit pe degete politicieni, miniştri, prim miniştri, un om probabil nu doar simplu, ci dublu sau triplu agent al unor servicii secrete străine care a reuşit, pe nebăgarea de seamă, pe corupţia unor oameni din instituţiile statului, să perpetueze şi să ajungă la un nivel de putere”, a spus Cozmin Guşă, la Realitatea TV, potrivit rtv.net.

Citeşte şi Vasile Blaga: Lui Ponta îi e frică de venirea în ţară a lui Omar Hayssam

În opinia sa, dispariţia lui Hayssam a însemnat începutul de reformă de la nivelul serviciilor secrete din România.

„Să nu uităm că dispariţia sa din ţară a însemnat şi schimbarea conducerii serviciilor secrete şi începutul de reformă de la acel nivel. Dacă este să vorbim ironic, într-un fel George Maior îşi datorează mandatul dispariţiei lui Omar Hayssam şi eforturile pe care Maior şi Florian Coldea le-au făcut în ultima vreme pentru readucerea în ţară a lui Hayssam sunt, într-un fel, o recompensă faţă de ceea ce s-a întâmplat”, încheie Guşă.

Citeşte şi  Băsescu despre capturarea lui Omar Hayssam: România a efectuat o operaţiune NEAUTORIZATĂ pe teritoriul altui stat

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă