7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportGeoana: Excludem orice colaborare cu PDL

Geoana: Excludem orice colaborare cu PDL

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni seara, dupa reuniunea CExN, ca decizia social-democratilor este de a merge in continuare cu majoritatea parlamentara constituita si ca este exclusa orice forma de colaborare cu PDL, informeaza Mediafax.

Geoana a precizat ca este o decizie unanima a CExN de a merge in continuare cu majoritatea parlamentara constituita.

"Excludem orice forma de colaborare cu PDL", a spus Geoana, opinand ca acesta este un partid complet dependent de presedintele Traian Basescu si care arata ca este incapabil sa respecte regula democratica minima.

Liderul PSD a mentionat ca vor fi continuate contactele cu cei din majoritatea parlamentara constituta pentru a se prezenta o pozitie consolidata.

El a afirmat ca PSD va continua contactele cu UDMR, PNL si grupul minoritatilor, in scopul mentinerii majoritatii parlamentare create pentru sustinerea lui Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Geoana nu a mai avansat numele lui Iohannis drept coagulant al acestei majoritati si nici nu a expus un alt obiectiv comun, chiar daca a mentionat ca este "bazata pe incredere" si "pe un proiect comun".

"Ecludem orice forma de colaboare cu PDL, un partid care este complet dependent de actualul presedinte si care, prin actiunea pe care a avut-o in organizarea alegerilor, arata inca o data ca este incapabil sa respecte regula democratica minima pentru un stat de drept", a mai spus Geoana.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă