17.8 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportGabriela Firea: La Ilfov, USL nu mai existฤƒ

Gabriela Firea: La Ilfov, USL nu mai existฤƒ

Scandalul în interiorul USL continuฤƒ. Joi, senatorul Gabriela Firea a declarat cฤƒ USL Ilfov nu mai existฤƒ, potrivit B1TV.

Declaraลฃia Gabrielei Firea, preลŸedinta PSD Ilfov, vine dupฤƒ ce liderul PNL Crin Antonescu a anunลฃat cฤƒ ลŸeful PNL Ilfov, Marian Petrache, va coordona campania pentru alegerile europarlamentare, alฤƒturi de Eduard Hellvig ลŸi RareลŸ Mฤƒnescu.

CiteลŸte ลŸi: Disputa continuฤƒ în USL Ilfov, din cauza pactului de neagresiune

„Un grup de trei colegi, Marian Petrache, preลŸedintele CJ Ilfov, în calitate de coordonator organizatoric, secretarul general Eduard Hellvig ลŸi vicepreลŸedintele ลŸi trezorierul PNL, RareลŸ Mฤƒnescu, au fost învestiลฃi de Biroul Politic cu un mandat de a prezenta la Delegaลฃia Permanentฤƒ un proiect, o echipฤƒ, un calendar pentru pregฤƒtirea alegerilor europarlamentare”, a spus Crin Antonescu.

Divergenลฃele între PNL ลŸi PSD Ilfov au început luni, când PSD Ilfov le-a propus liberalilor semnarea unui pact de neagresiune ลŸi colaborare privind alegerile europarlamentare din 2014.

CiteลŸte ลŸi: Discuลฃie Ponta-Antonescu, despre problemele de colaborare ale USL

Marลฃi, Gabriela Vrânceanu declara, pentru Agerpres, cฤƒ dacฤƒ Marian Petrache nu semneazฤƒ pactul, înseamnฤƒ cฤƒ „nu doreลŸte binele USL”.

În replicฤƒ, liderul PNL Ilfov a spus cฤƒ va semna pactul de neagresiune numai dupฤƒ o discuลฃie cu liderii USL.

CiteลŸte ลŸi: Antonescu, ลŸedinลฃฤƒ cu membrii PNL

Cele mai citite

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ