12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFRF face anunțul momentului. Ce amical de gală va juca România în...

FRF face anunțul momentului. Ce amical de gală va juca România în iunie

Meciul din deplasare cu Anglia se va disputa, în urma deciziei Federației de la Londra, pe stadionul Riverside din Middlesbrough, în data de 6 iunie, de la ora 19.00.

„Acum 15 ani, pe acest stadion, cu actualul selecționer al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough și actualul nostru selecționer, Mirel Rădoi, căpitan al roș-albaștrilor, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câștigat de gazde cu 4-2”, a transmis FRF.

Înainte de partida cu Anglia, Naționala României va juca, în 2 iunie, un amical contra Georgiei, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Ora de start a acestui joc nu a fost încă stabilită.

FRF informează că, din 11 întâlniri, România s-a impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câștigat de două ori: „Toate succesele noastre au venit în meciuri oficiale, unul în preliminarii și două la turnee finale. O singură dată britanicii s-au impus în dueluri cu miză, 1-0 la CM 1970 din Mexic”.

România a jucat de 7 ori împotriva Georgiei: 5 meciuri au fost câștigate de tricolori, celelalte două încheindu-se la egalitate.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă