4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFRF face anunțul momentului. Ce amical de gală va juca România în...

FRF face anunțul momentului. Ce amical de gală va juca România în iunie

Meciul din deplasare cu Anglia se va disputa, în urma deciziei Federației de la Londra, pe stadionul Riverside din Middlesbrough, în data de 6 iunie, de la ora 19.00.

„Acum 15 ani, pe acest stadion, cu actualul selecționer al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough și actualul nostru selecționer, Mirel Rădoi, căpitan al roș-albaștrilor, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câștigat de gazde cu 4-2”, a transmis FRF.

Înainte de partida cu Anglia, Naționala României va juca, în 2 iunie, un amical contra Georgiei, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Ora de start a acestui joc nu a fost încă stabilită.

FRF informează că, din 11 întâlniri, România s-a impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câștigat de două ori: „Toate succesele noastre au venit în meciuri oficiale, unul în preliminarii și două la turnee finale. O singură dată britanicii s-au impus în dueluri cu miză, 1-0 la CM 1970 din Mexic”.

România a jucat de 7 ori împotriva Georgiei: 5 meciuri au fost câștigate de tricolori, celelalte două încheindu-se la egalitate.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă