FOTO și VIDEO. Păpușa Luka Modric, la mare căutare în Croația

Păpușa Luka Modric a cucerit suporterii, de toate vârstele, din Croația. Magazinele din Zagreb și Split vând mascota ca pe pâine caldă.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2018 - 12:43

După succesul naționalei Croației la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, unde a obținut medaliile de argint, căpitanul Luka Modric și colegii săi au devenit adevărați idoli pentru suporterii de pe Coasta Dalmatică.
Pe străzile orașelor din Croația este foarte greu să nu întâlnești localnici de toate vârstele, îmbrăcați în deja celebrele tricouri cu pătrățele și cu numele lui Modric, Perisic sau Mandzukic.

Croații au inventat chiar și o păpușă Luka Modric, ce se bucură de un mare succes, nu doar în rândul copiilor, dar și al adulților. Pe mai toate tarabele cu produse pentru turiști se pot găsi păpuși Modric.

Naționala Croației a pierdut Finala Cupei Mondiale Rusia 2018, în fața Franței, scor 2 – 4. Totuși, croații au impresionat la turneul final, mai ales după ce au eliminat Anglia în semifinale și după victoria istorică în fața Argentinei lui Messi, 3 – 0, în faza grupelor.

La revenirea în Croația, Modric și Compania au fost întâmpinați ca adevărați eroi. Pe 16 iulie a fost organizată o paradă a jucătorilor în Zagreb și o zi mai târziu la Split, unde suporterii au creat o atmosferă impresionantă.

 

Comentarii